Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők nagy része (tisztelet a kivételnek) nem hajlandó férfiaktól bocsánatot kérni ha hibáztak?
az önbecsülés miatt! mert akkor a női egoból le kéne adni...
és az nagyon kevés nőnek sikerül, hogy ő alázkodjon meg és kérjen bocsánatot...:)
Önbecsülés? Nem
Egó? Talán.
Hiúság? Igen
Én nem csak a férfiaktól kérek nehezen bocsánatot, hanem a saját mamámtól is. De nehezen ismerem be ha hibáztam. Ez olyan tulajdonság amit én is nehezen viselek.
Szerencsére a páromnak van esze. Már elérte, hogy beismerjem bűneimet.
ezt ismerem, azért is én szoktam bocsánatot kérni, amiért neki kellene
30f
Azért valószínű, mert egyébként sem beszélnek az érzelmeikről. Nehéz egy olyan embertől bocsánatot kérni, aki maga sem hajlandó elárulni az érzelmeit, és a legtöbb férfi zárkózott. Én pl. emiatt, sőt anyámtól is emiatt nehezen kérek bocsánatot.
A gyerekeimtől viszont könnyedén, mert ők mindig kimutatják az érzelmeiket felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!