Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bocsánatot kérjek?
Mivel bántott meg?Ha már szakítottál vele,szánalmas lenne,ha te kezdeményeznél....
Meg elég buta a viselkedése, hogy egy társaságba voltatok,de mégcsak hozzád sem szólt.Legyen már tartásod.
Szakítottál,mert megvolt rá a nyomós okod.Azért kellett szakítanod Vele,mert Te bármit megtettél Érte,Ő meg Érted semmit sem.Tehát okosan döntöttél.
Ezek után legyen eszed,és nehogy eszedbe jusson bocsánatot kérni!Meg visszaszaladni Hozzá,mint egy pincsikutya...Hagyd csak,hadd főjön a saját levében!Egyébként pedig szerintem nem voltál annyira fontos Neki,ha Neki eszébe sem jut,hogy bocsánatot kérjen,amiért nem becsült meg,és még csak Hozzád sem szólt,mert a bandájával volt.
"mert úgy éreztem hogy én mindent megteszek érte és ő semmit..de nagyon szeretem és tudom hogy ő is"
Legközelebb gondold végig jobban.
Mármint a következő pasival, mert ez a hajó valószínűleg már elment. Ha nagyon kaparsz még lehet esélyed. Kérdés, kell-e ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!