Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha elegetek van a barátnőtökből, akkor segít, ha kicsit békénhagynak titeket? Vagy inkább kérjek bocsánatot de ugyanúgy tartsuk a kontaktot?

Figyelt kérdés
Nemrég csináltam egy hülyeséget, nem nagy dolog, de a barátom valahogy nem tudja azóta se megemészteni, pedig már 2 hete történt (nem megcsalás!) 1 hétig nem is volt hajlandó találkozni velem, aztán meg olyan hullámzó volt a hangulata, de érezni lehetett, hogy nem stimmel valami. 1,5 éve vagyunk együtt, ő 28 én 19. Nagyon szeretem, ő az első akit igazán tiszta szívemből szeretek, és érzem, hogy ő is így van ezzel. Nagyon sokszor bocsánatot kértem már, de nem tudom visszacsinálni azt ami megtörtént, pedig borzasztóan bánom. Mit tegyek, hagyjam békén pár napig? Félek, hogy ez idő alatt megszokja, hogy nem vagyok és szakítani akar...:(
2011. dec. 22. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért könnyebb lenne, ha pontosan leírnád, hogy mi történt. Mert ez elég helyzetfüggő.
2011. dec. 22. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:

"Félek, hogy ez idő alatt megszokja, hogy nem vagyok és szakítani akar...:("

Szerintem már most megszokta... Csak azt akarja, hogy te mondd ki a végső szót.

2011. dec. 22. 19:00
 3/4 A kérdező kommentje:
egy fiú ismerösöm nemrég szakított a barátnőjével, átmentem hozzá és ott is aludtam. Ő tudott róla, de nem kerestem este, csak másnap. Részben féltékeny is volt részben pedig azt hiszi, hogy direkt akartam megbántani ezzel..
2011. dec. 22. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudtam, hogy egy ott alvós dolog lesz. Néha kereshetnéd, de ne nagyon erőltesd magad.
2011. dec. 22. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!