Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már egy gyerek után viszolygas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már egy gyerek után viszolygas a szextol?

Figyelt kérdés
Igazából már a terhesség környékén elkezdődött, hogy nem annyira kívántam a szexet, pedig akkor még alig több, mint egy éve voltunk együtt a férjemmel, de akkor a hormonokra fogtam. Ahogy szülés után is, de már nem tudom arra fogni, mert a gyerekem lassan másfél éves..ez nem azt jelenti, hogy nincs szex, csak hogy plusz feladatnak fogom fel, és még az érintés sem esik jól, egyszerűen sokszor gondolni is rossz a szexre. Korábban pedig szerettem nagyon, bár naponta azért akkor sem igenyeltem, csak mondjuk hetente 2-3x, amikor már nem volt túl friss a kapcsolat, de ez a férjemnek is teljesen jó volt. Most viszont érezhetően sokkal többet igenyel, mint én. Én két dolgot látok, mint a probléma forrása. Az egyik, hogy semmi ideje nincs ránk, mert éjt nappallá téve dolgozik, amikor meg van egy kis szabadideje, az esetek minimum 95%aban inkább sorozik a tévé előtt, vagy elmegy a haverokkal valahova, minthogy velünk aktívan foglalkozzon. És amúgy én imádok anyuka lenni, a kisfiam a mindenem, viszont az, hogy 0-24ben az év ha nem is 365, de minimum 350 napján ebben a szerepben vagyok kizárólagosan, és a nagyon minimális enido mellett igazán családként sem vagyunk együtt, egyszerűen kivett belőlem minden nőiességet, úgy érzem. Úgy érzem, hogy én már "csak" anya vagyok, de ezt egyébként nem rossz értelemben, mert mindig erre vágytam, viszont más oldalamat így nem tudom megélni. Ha szexelünk, 10/9x a végét várom, mert nincs önbizalmam, saját magamtol viszolygok valahogy..nem a ferjemtol, mert senki mással sem tudom elképzelni most, hogy akarom a szexet (meg nem is akarom elképzelni, mert én az örök hűséget komolyan veszem). Amúgy szerető férj és apa, fontosak vagyunk neki nagyon, csak ő egy ilyen örök szabad madár típus. Van egy nagyobb fia is, de akkor sem ment neki annyira a csaladosdi. Évente többször csinál olyat, hogy elmegy nélkülünk több napra haverokkal bulizni jó messzire, de egy estés/éjszakás/délutános pasis bulik meg kifejezetten gyakoriak. Én meg van, hogy azt is úgy kell megmagyaraznom, miért akarok lemenni a boltba kenyérért gyerek nélkül (hogy kicsit én is kiszelloztessem a fejem), mintha azt mondanám, megyek Kolumbiaba füves cigit szívni. A másik gond: piszkal a sulyommal. Amikor osszejottunk, nagyon vékony voltam, majd elkezdtek felszaladni a kilók, de most sem vagyok amúgy kórosan elhizva, csak kis felesleg van rajtam, kb 6-7 kiló. És szerinte ez vicces, de ezzel rendszeresen odaszurkal évek óta. Hát ez se segít, hogy jobban érezzem magamat a bőrömben, sőt, szerintem ő az, aki rombolja sokszor az önbizalmam, még ha nem is ez a célja. Mert nem ez amúgy, csak az ő családja ilyen..egyszerű emberek, ami a szívükön, az a szajukon, még ha másnak ez bunkó, bántó hatású is lehet. Az érzelmi intelligenciajuk nagyon nagyon alacsony. Ettől függetlenül sok dolgot tudnék írni, amiért szeretem, apró figyelmessegek, kedvességek minden nap, stb...na de már így is nagyon hosszú lett. Köszönöm, ha végigolvastad! Igazából azért írtam ezt ki, hogy egyrészt külső szemlélők hogyan látják a helyzetet, másrészt ha valaki volt hasonló helyzetben, van-e kiút a frigid letbol? Jobb lett idővel, vagy egyre rosszabb? Köszönöm!

ma 13:06
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Olvasni is rossz... ti nagyon elkapkodtátok azt a gyereket! Nagyon nem rezonáltok egymásra. A pasidnak magától éreznie, tudnia kellene hogyan csempéssze vissza a vágyat, hogyan figyeljen rád még jobban hogy ismét feléledjen a tűz.

Ha az apró kedvességek, odafigyelés megvan akkor talán még nincs veszve teljesen a helyzet. Keressetek fel egy jó párterapot!

ma 13:21
 2/38 A kérdező kommentje:
1# ő az a típusú ember szerintem, aki soha az életben nem menne parterapiara.
ma 13:29
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Fájt olvasni, jó lenne ha párod ezt a kérdést olvashatná, vajon hatna rá? Szerintem ha nem változtat a hozzád állásán, tönkre megy köztetek a szex, akkor egy idő után keres mást, el fogjátok veszíteni egymást. Tényleg kíváncsi lennék ha ezt, amit ilyen őszintén írtál olvasná, változtatna e?
ma 13:40
 4/38 A kérdező kommentje:
3# nem hiszem sajnos, inkább csak plusz feszültség lenne közöttünk szerintem, hogy ilyet írtam ki, még ha név nélkül is. Biztos nagyon rosszul esne neki, mert alapból ő egy jólelkű, jószándékú ember, csak most valahogy mégsem találjuk az egymáshoz vezető utat. Nem tudunk jól kommunikálni egymással, és azok az ellentétek, amik friss kapcsolatban a rózsaszín köd miatt nem számítottak, már kijöttek.
ma 13:42
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez szörnyű, ti nem egy szinten vagytok. Szerintem is elkapkodtátok a gyereket. Én nem csodálom, hogy nincs kedved vele szexelni.
ma 13:45
 6/38 A kérdező kommentje:
5# a gyerekkel sokat nem várhattunk, így is 48 volt, mire született a kicsi. Nagy a korkülönbség, 23 évvel idősebb nálam. De az a durva, hogy ő annyira örök gyermek fejben, én meg mindig is koraven voltam ezen a téren, hogy sokszor így is úgy érzem, mintha a második gyerekem lenne
ma 13:50
 7/38 anonim ***** válasza:
73%
Huha, és mi az, ami miatt egyáltalán vele vagy? Szerintem még mindig találnál ennél jobbat. Gondold át, hogy mi miatt akarsz vele maradni.
ma 13:52
 8/38 anonim ***** válasza:
36%

1. Mindkettőtöknek járna az énidő, neki is, és neked is. Ha szereted, hagyd, hogy feltöltődjön. Nem lehet elvárni, hogy csak dolgozzon, és utána rögtön körülöttetek forogjon. Te is valahogy próbáld megoldani, hogy feltöltődj, és legyen saját programod.

2. Az, hogy nem kívánod a szexet elég komoly probléma. De ez sem az ő hibája, hogy már megint akarja. Kicsit így van beállítva. Ezt meg kell oldani, különben nem lesz jó vége. Jó lenne tudni, hogy nálad mi az oka, hogy nem akarod. Nem őt kell rávenni, hogy akarja kevesebbet, hanem neked kellene utánajárni, hogy ez miért van így, lehet hogy hormonális oka van.

ma 13:54
 9/38 A kérdező kommentje:
7# nyilván mindenkinek vannak hibái, neki is, nekem is, de az sem véletlen, hogy anno egymásba szerettünk, és osszehazasodtunk, erre gondolok, amikor hullámvölgy van. Szeretném a problémákat megoldani válás helyett magunk miatt és a pici miatt is
ma 13:54
 10/38 A kérdező kommentje:
8# dehát hagyom toltodni... ő amikor csak akar, mindig elmegy. Mint írtam, nekem azért ez nem ilyen egyszerű, sőt! A szexet meg szerintem inkább azért nem kívánom, mert nem vagyunk most úgy egy hullámhosszon, pedig nekem az is kell, nem csak a testiség.
ma 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!