Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már egy gyerek után viszolygas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már egy gyerek után viszolygas a szextol?

Figyelt kérdés
Igazából már a terhesség környékén elkezdődött, hogy nem annyira kívántam a szexet, pedig akkor még alig több, mint egy éve voltunk együtt a férjemmel, de akkor a hormonokra fogtam. Ahogy szülés után is, de már nem tudom arra fogni, mert a gyerekem lassan másfél éves..ez nem azt jelenti, hogy nincs szex, csak hogy plusz feladatnak fogom fel, és még az érintés sem esik jól, egyszerűen sokszor gondolni is rossz a szexre. Korábban pedig szerettem nagyon, bár naponta azért akkor sem igenyeltem, csak mondjuk hetente 2-3x, amikor már nem volt túl friss a kapcsolat, de ez a férjemnek is teljesen jó volt. Most viszont érezhetően sokkal többet igenyel, mint én. Én két dolgot látok, mint a probléma forrása. Az egyik, hogy semmi ideje nincs ránk, mert éjt nappallá téve dolgozik, amikor meg van egy kis szabadideje, az esetek minimum 95%aban inkább sorozik a tévé előtt, vagy elmegy a haverokkal valahova, minthogy velünk aktívan foglalkozzon. És amúgy én imádok anyuka lenni, a kisfiam a mindenem, viszont az, hogy 0-24ben az év ha nem is 365, de minimum 350 napján ebben a szerepben vagyok kizárólagosan, és a nagyon minimális enido mellett igazán családként sem vagyunk együtt, egyszerűen kivett belőlem minden nőiességet, úgy érzem. Úgy érzem, hogy én már "csak" anya vagyok, de ezt egyébként nem rossz értelemben, mert mindig erre vágytam, viszont más oldalamat így nem tudom megélni. Ha szexelünk, 10/9x a végét várom, mert nincs önbizalmam, saját magamtol viszolygok valahogy..nem a ferjemtol, mert senki mással sem tudom elképzelni most, hogy akarom a szexet (meg nem is akarom elképzelni, mert én az örök hűséget komolyan veszem). Amúgy szerető férj és apa, fontosak vagyunk neki nagyon, csak ő egy ilyen örök szabad madár típus. Van egy nagyobb fia is, de akkor sem ment neki annyira a csaladosdi. Évente többször csinál olyat, hogy elmegy nélkülünk több napra haverokkal bulizni jó messzire, de egy estés/éjszakás/délutános pasis bulik meg kifejezetten gyakoriak. Én meg van, hogy azt is úgy kell megmagyaraznom, miért akarok lemenni a boltba kenyérért gyerek nélkül (hogy kicsit én is kiszelloztessem a fejem), mintha azt mondanám, megyek Kolumbiaba füves cigit szívni. A másik gond: piszkal a sulyommal. Amikor osszejottunk, nagyon vékony voltam, majd elkezdtek felszaladni a kilók, de most sem vagyok amúgy kórosan elhizva, csak kis felesleg van rajtam, kb 6-7 kiló. És szerinte ez vicces, de ezzel rendszeresen odaszurkal évek óta. Hát ez se segít, hogy jobban érezzem magamat a bőrömben, sőt, szerintem ő az, aki rombolja sokszor az önbizalmam, még ha nem is ez a célja. Mert nem ez amúgy, csak az ő családja ilyen..egyszerű emberek, ami a szívükön, az a szajukon, még ha másnak ez bunkó, bántó hatású is lehet. Az érzelmi intelligenciajuk nagyon nagyon alacsony. Ettől függetlenül sok dolgot tudnék írni, amiért szeretem, apró figyelmessegek, kedvességek minden nap, stb...na de már így is nagyon hosszú lett. Köszönöm, ha végigolvastad! Igazából azért írtam ezt ki, hogy egyrészt külső szemlélők hogyan látják a helyzetet, másrészt ha valaki volt hasonló helyzetben, van-e kiút a frigid letbol? Jobb lett idővel, vagy egyre rosszabb? Köszönöm!

ma 13:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
61%

10: a leírásodból inkább úgy tűnt, hogy csak tűröd ezeket, és orrolsz rá emiatt. A kettő nem ugyanaz.

Szerintem neki nem kellene mennie annyit. Neked pedig szelíden el kellene neki mondanod ezeket a vészjelzéseket, amit itt leírtál, és hogy ezt ne szekálásnak vegye, hanem hogy szeretnéd ha javulna közöttetek a dolog, és hogy te is szeretnéd jobban élvezni a szexet, tehát erről beszélgetnetek kellene nyugodtan, és úgy hogy ne vegye szekálásnak, hanem valahogy vegye a lapot.

ma 14:02
 12/38 anonim ***** válasza:
72%
Ja erre vágytál, akkor megkaptad. Bizony le kell mondani dolgokról.
ma 14:03
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, beszéltél már a pároddal ezekről, hogy mik zavarnak vele kapcsolatban?
ma 14:06
 14/38 A kérdező kommentje:
Rengetegszer beszéltem már vele erről, vagyis inkább csak próbáltam, mert nem vevő rá. Akármilyen szépen próbálom meg szembesíteni a dolgokkal, meg hogy szerintem mit kéne másképp, neki is, nekem is, támadásnak veszi, mert csak az a jó, amit ő annak gondol..
ma 14:09
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Korábban is ilyen volt, akkor sem tudtatok kommunikálni rendesen?
ma 14:10
 16/38 A kérdező kommentje:
12# nem az a baj, hogy le kell mondani dolgokról, én szeretem, amilyenné alakult az életem. De ha mondjuk nem is 50-50 arányban mozdulunk ki, én már egy 80-20nak is örülnék, (szerintem ennyit egy anya is megérdemel, nem csak a férfiak, akik dolgoznak, mert a gyereknevelés is munka az örömök mellett) de szinte mindig ő megy.
ma 14:11
 17/38 anonim ***** válasza:
79%

Azt írod, hogy jó férj és jó apa, de ez mégis miben mutatkozik meg?

Rengeteget dolgozik, hetente többször haverozik, aztán sokszor napokra eltűnik...

Így mégis mikor tölt veletek időt?

Csoda, ha a gyerek még megismeri...

Nem tudom, hogy miért idealizálod ennyire ezt az embert. Én már páros lábbal rúgtam volna ki az életemből.

18/38 A kérdező kommentje:
15# igen, ilyen volt, csak talán ennyire nem élesedett ki a helyzet régebben.
 19/38 anonim ***** válasza:
72%
Hát nézd, gondold át, hogyan szeretnél élni. Egy közel 50 éves ember már nem fog megváltozni. Nem bántásból, de jobban meg kellett volna nézni, kivel vállalsz gyereket, bár az is tény, hogy sokan a gyerek után változnak meg.
ma 14:14
 20/38 anonim ***** válasza:
78%
Ő szerette volna a gyereket, vagy inkább te? Te 25 voltál, részedről lehetett volna még várni bőven. Miért kellett sietni?
ma 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!