Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy gyerek után viszolygas a szextol?
Figyelt kérdés
Igazából már a terhesség környékén elkezdődött, hogy nem annyira kívántam a szexet, pedig akkor még alig több, mint egy éve voltunk együtt a férjemmel, de akkor a hormonokra fogtam. Ahogy szülés után is, de már nem tudom arra fogni, mert a gyerekem lassan másfél éves..ez nem azt jelenti, hogy nincs szex, csak hogy plusz feladatnak fogom fel, és még az érintés sem esik jól, egyszerűen sokszor gondolni is rossz a szexre. Korábban pedig szerettem nagyon, bár naponta azért akkor sem igenyeltem, csak mondjuk hetente 2-3x, amikor már nem volt túl friss a kapcsolat, de ez a férjemnek is teljesen jó volt. Most viszont érezhetően sokkal többet igenyel, mint én. Én két dolgot látok, mint a probléma forrása. Az egyik, hogy semmi ideje nincs ránk, mert éjt nappallá téve dolgozik, amikor meg van egy kis szabadideje, az esetek minimum 95%aban inkább sorozik a tévé előtt, vagy elmegy a haverokkal valahova, minthogy velünk aktívan foglalkozzon. És amúgy én imádok anyuka lenni, a kisfiam a mindenem, viszont az, hogy 0-24ben az év ha nem is 365, de minimum 350 napján ebben a szerepben vagyok kizárólagosan, és a nagyon minimális enido mellett igazán családként sem vagyunk együtt, egyszerűen kivett belőlem minden nőiességet, úgy érzem. Úgy érzem, hogy én már "csak" anya vagyok, de ezt egyébként nem rossz értelemben, mert mindig erre vágytam, viszont más oldalamat így nem tudom megélni. Ha szexelünk, 10/9x a végét várom, mert nincs önbizalmam, saját magamtol viszolygok valahogy..nem a ferjemtol, mert senki mással sem tudom elképzelni most, hogy akarom a szexet (meg nem is akarom elképzelni, mert én az örök hűséget komolyan veszem). Amúgy szerető férj és apa, fontosak vagyunk neki nagyon, csak ő egy ilyen örök szabad madár típus. Van egy nagyobb fia is, de akkor sem ment neki annyira a csaladosdi. Évente többször csinál olyat, hogy elmegy nélkülünk több napra haverokkal bulizni jó messzire, de egy estés/éjszakás/délutános pasis bulik meg kifejezetten gyakoriak. Én meg van, hogy azt is úgy kell megmagyaraznom, miért akarok lemenni a boltba kenyérért gyerek nélkül (hogy kicsit én is kiszelloztessem a fejem), mintha azt mondanám, megyek Kolumbiaba füves cigit szívni. A másik gond: piszkal a sulyommal. Amikor osszejottunk, nagyon vékony voltam, majd elkezdtek felszaladni a kilók, de most sem vagyok amúgy kórosan elhizva, csak kis felesleg van rajtam, kb 6-7 kiló. És szerinte ez vicces, de ezzel rendszeresen odaszurkal évek óta. Hát ez se segít, hogy jobban érezzem magamat a bőrömben, sőt, szerintem ő az, aki rombolja sokszor az önbizalmam, még ha nem is ez a célja. Mert nem ez amúgy, csak az ő családja ilyen..egyszerű emberek, ami a szívükön, az a szajukon, még ha másnak ez bunkó, bántó hatású is lehet. Az érzelmi intelligenciajuk nagyon nagyon alacsony. Ettől függetlenül sok dolgot tudnék írni, amiért szeretem, apró figyelmessegek, kedvességek minden nap, stb...na de már így is nagyon hosszú lett. Köszönöm, ha végigolvastad! Igazából azért írtam ezt ki, hogy egyrészt külső szemlélők hogyan látják a helyzetet, másrészt ha valaki volt hasonló helyzetben, van-e kiút a frigid letbol? Jobb lett idővel, vagy egyre rosszabb? Köszönöm!ma 13:06
31/38 anonim 

válasza:

Kérdező, ne haragudj, hogy ezt mondom, de te menthetetlen vagy. Egy gyerek gyerekkora így is el van cseszve, de kérlek, legalább annyi legyen benned, hogy ennek a pasasnak nem szülsz többet.
32/38 anonim 

válasza:

#30. De hát folyamatosan lehordod aztán meg véded! Te most trollkodsz, vagy imbecil vagy?
33/38 A kérdező kommentje:
31# dehogy van elcseszve a fiam gyerekkora. Imádjuk mindketten, soha de soha nem bántottuk, amikor van ideje, a ferjem is szépen foglalkozik vele, én meg folyton énekelek, mondokazok neki, nagyokat sétálunk, játszunk, jatszoterezünk, és nem csak úgy kényszerből, imádok vele foglalkozni! Egy gyereknek ez a legfontosabb. És látszik is rajta, joszivu, vidám, kiegyensúlyozott, mosolygós, nyugodt gyerek, mindenki csodájára jár, hogy milyen nyugodt.:D ezzel nem azt mondom, hogy a hazassagunkban nincsenek problémák, de azt se akarjuk beállítani, hogy kb hiba volt a fiamat bevállalni, mert ő a legcsodálatosabb dolog az életemben, és igen, őt pl a férjemnek köszönhetem, hiszen egyedül igen nehéz lett volna összehozni.:D és nem, nem akarok második gyereket, a közeljövőben legalábbis biztos nem, mert bitang nehéz lenne mindenkinek, de ez más kérdés.
ma 15:30
34/38 A kérdező kommentje:
32# nem hordtam le, csak vazoltam a problémákat, amik fennállnak továbbra is, de már az elején is írtam, hogy jókat is el lehet azért róla mondani!
ma 15:30
35/38 anonim 

válasza:

Komolyan másoljam be, hogy mi nem tetszik rajta neked? A poszt jóformán arról szólt milyen elégedetlen vagy vele. Azt hiszed hogyha szülsz neki megint akkor majd szeretni fog? Nem fog, de szülj csak bár még szexelni se akarsz. Hajrá!
36/38 A kérdező kommentje:
35# te komolyan ennyire értetlen vagy? Pont azt írtam, hogy én NEM akarok még egyet szülni.
ma 15:39
37/38 anonim 

válasza:

Te vagy imbecil! 23 évvel idősebb férfival jöttél össze aki szarik a fejedre. Még a boltba se mehetsz el, ledagadtozz, de te vele akarsz maradni. Maradj, majd aztán később amikor elmegy az életed és még a gyermekeid is utálni fognak mert egy lábtörlő vagy akkor jusson eszedbe, hogy írtuk a szakítást!
38/38 anonim 

válasza:

34, mindenkinek vannak rossz tulajdonságai a jók mellett, csak az a probléma, hogy a férjed esetében a jó eltörpül a sok és jelentőségteljes rossz mellett. Eleve hogy lehet úgy belemenni egy nőnek egy kapcsolatba, hogy a pasi hiteleit kifizeti?? Normális férfi sosem fogadna el pénzt, főleg nem a pályakezdő nőjétől, miközben ő már lassan egy vén f.sz. Hiába írunk neked bármit, te mentegeted ezt a görényt, hát akkor legyél vele boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!