Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már egy gyerek után viszolygas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már egy gyerek után viszolygas a szextol?

Figyelt kérdés
Igazából már a terhesség környékén elkezdődött, hogy nem annyira kívántam a szexet, pedig akkor még alig több, mint egy éve voltunk együtt a férjemmel, de akkor a hormonokra fogtam. Ahogy szülés után is, de már nem tudom arra fogni, mert a gyerekem lassan másfél éves..ez nem azt jelenti, hogy nincs szex, csak hogy plusz feladatnak fogom fel, és még az érintés sem esik jól, egyszerűen sokszor gondolni is rossz a szexre. Korábban pedig szerettem nagyon, bár naponta azért akkor sem igenyeltem, csak mondjuk hetente 2-3x, amikor már nem volt túl friss a kapcsolat, de ez a férjemnek is teljesen jó volt. Most viszont érezhetően sokkal többet igenyel, mint én. Én két dolgot látok, mint a probléma forrása. Az egyik, hogy semmi ideje nincs ránk, mert éjt nappallá téve dolgozik, amikor meg van egy kis szabadideje, az esetek minimum 95%aban inkább sorozik a tévé előtt, vagy elmegy a haverokkal valahova, minthogy velünk aktívan foglalkozzon. És amúgy én imádok anyuka lenni, a kisfiam a mindenem, viszont az, hogy 0-24ben az év ha nem is 365, de minimum 350 napján ebben a szerepben vagyok kizárólagosan, és a nagyon minimális enido mellett igazán családként sem vagyunk együtt, egyszerűen kivett belőlem minden nőiességet, úgy érzem. Úgy érzem, hogy én már "csak" anya vagyok, de ezt egyébként nem rossz értelemben, mert mindig erre vágytam, viszont más oldalamat így nem tudom megélni. Ha szexelünk, 10/9x a végét várom, mert nincs önbizalmam, saját magamtol viszolygok valahogy..nem a ferjemtol, mert senki mással sem tudom elképzelni most, hogy akarom a szexet (meg nem is akarom elképzelni, mert én az örök hűséget komolyan veszem). Amúgy szerető férj és apa, fontosak vagyunk neki nagyon, csak ő egy ilyen örök szabad madár típus. Van egy nagyobb fia is, de akkor sem ment neki annyira a csaladosdi. Évente többször csinál olyat, hogy elmegy nélkülünk több napra haverokkal bulizni jó messzire, de egy estés/éjszakás/délutános pasis bulik meg kifejezetten gyakoriak. Én meg van, hogy azt is úgy kell megmagyaraznom, miért akarok lemenni a boltba kenyérért gyerek nélkül (hogy kicsit én is kiszelloztessem a fejem), mintha azt mondanám, megyek Kolumbiaba füves cigit szívni. A másik gond: piszkal a sulyommal. Amikor osszejottunk, nagyon vékony voltam, majd elkezdtek felszaladni a kilók, de most sem vagyok amúgy kórosan elhizva, csak kis felesleg van rajtam, kb 6-7 kiló. És szerinte ez vicces, de ezzel rendszeresen odaszurkal évek óta. Hát ez se segít, hogy jobban érezzem magamat a bőrömben, sőt, szerintem ő az, aki rombolja sokszor az önbizalmam, még ha nem is ez a célja. Mert nem ez amúgy, csak az ő családja ilyen..egyszerű emberek, ami a szívükön, az a szajukon, még ha másnak ez bunkó, bántó hatású is lehet. Az érzelmi intelligenciajuk nagyon nagyon alacsony. Ettől függetlenül sok dolgot tudnék írni, amiért szeretem, apró figyelmessegek, kedvességek minden nap, stb...na de már így is nagyon hosszú lett. Köszönöm, ha végigolvastad! Igazából azért írtam ezt ki, hogy egyrészt külső szemlélők hogyan látják a helyzetet, másrészt ha valaki volt hasonló helyzetben, van-e kiút a frigid letbol? Jobb lett idővel, vagy egyre rosszabb? Köszönöm!

ma 13:06
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
17# az egy napos/pár órás haverozas, az mondjuk heti/2 heti egy, a tobbnapos kiruccanasok az hetente párszor. De ugye ha itthon van, zömében, mert fáradt, tévézik egy sorozik pár szobával arrébb, ránk nem jut energiája általában, de ha a haverok hívják, rájuk szinte mindig..na de a sok panaszkodas mellett: a kisfiunkkal imádják egymást, ha nem is olyan sokat, de amikor szakít ránk időt, szépen foglalkozik vele. Engem is szeret (csak nem ért meg, és igazából nem is akar megérteni szerintem), időnként meglep virággal, ha olyan műszakban van, reggelivel, stb. És ami szerintem férfiak esetében ritka, hogy házias, a rengeteg munka mellett ő szívesen főz és takarít is, ha nekem mondjuk nem volt rá időm. Csak ami rosszul esik, hogy kevés a közös program, minőségi idő együtt, és igen, gyakran választja a barátokat a család helyett, mert az nagyobb buli, örök gyerek. Azt becsülöm és hálás vagyok érte, hogy mennyit dolgozik értünk, de azért ez sem ilyen fekete-feher. 21 éves koromban kezdtem dolgozni, elég sokat tettem félre, ami elfolyt, miután osszekoltoztunk, mert neki van csomó hitele, meg tartozasa fiatal korából a sok buli miatt. Most ezt nem ragozom tovább.
ma 14:18
 22/38 A kérdező kommentje:
20# mindketten szerettük volna, ő mondja most is sokszor, hogy szeretne még egyet tőlem, pedig ugye neki már kettő van.
ma 14:19
 23/38 anonim ***** válasza:
82%
persze, szülj neki még egyet, biztos jobb lesz.
ma 14:21
 24/38 anonim ***** válasza:
74%

#17 Vagyok. Minnél több információt osztassz meg, annál nagyobb gyökér a pasas.

Kérlek, nehogy szülj neki még egy gyereket, legalább neked legyen eszed. Itt már nem csak a te életedről van szó basszus.

Tudom, hogy nehéz lelépni gyerekkel, most gondolj bele, milyen lenne kettővel. Ne legyél ennyire buta. Még most dobbants.

ma 14:26
 25/38 A kérdező kommentje:
Nem akarok lelépni, mint írtam, meg akarom oldani a problémákat. Most jött éppen haza, elengedett másfél órára, négytől dolgozik itthon megint. Múltkor picit osszekaptunk, talán ennek a hatása, hátha változás lesz. Bár az ilyen fellangolasok nem szoktak sokáig tartani, de most hátha :D szóval: alapból nem tartom javíthatatlan esetnek, és ez a példa is mutatja, hogy fejlődőképes, csak nehéz vele kommunikálni. Nyilván nekem is valtoznom kell bizonyos dolgokban, meg neki is.
ma 14:37
 26/38 A kérdező kommentje:
21esben elírtam, többnapos kiruccanasai évente párszor vannak, nem hetente :D
ma 14:42
 27/38 anonim ***** válasza:
71%
Nevetséges.
ma 14:47
 28/38 anonim ***** válasza:
75%

Te nagyon naiv vagy. Ez a pasi egy érzelmileg éretlen bunkó a családjával együtt. B.szogat a súlyoddal 6 kiló plusz miatt, úgy fogalmazol, hogy "elenged" téged végre másfél órára, miközben ő rendszeresen napokra eltűnik jó messzire a haverokkal bulizni miközben te egyedül vagy otthon a kisgyerekkel. 23 évvel idősebb nálad, ott volt neki már egy fél élet felépíteni az egzisztenciáját, erre egy huszonpár éves nőtől veszi el a nehezen összespórolt pénzét a saját hiteleire.

Aztán még van pofája azt mondani ezek után, hogy ő még egy gyereket akar? Mire? Az előző kapcsolatában sem tudott apa lenni, most is elvonul inkább magában tévézni szobákkal arrébb, mert ő fáradt, te meg pesztráld a gyereket egyedül, azt ha olyan kedve van, foglalkozik vele. Nem veszed észre, hogy úgy viselkedik, mint egy hülyegyerek, akinek kell a kiskutya, de csak akkor foglalkozik vele, amikor épp kedve tartja?

Hiába jössz azzal, hogy főz, meg takarít, meg virágot visz. Ettől senki nem esik hasra, mert ezek teljesen alap dolgok ám. De az is alap lenne, hogy neked is van énidőd, és nemcsak másfél óra, miközben neki napok jutnak részegen, meg hogy akkor is ugyanúgy foglalkozik a gyerekkel, amikor fáradt.

Rossz volt olvasni a sztorit, és minden egyes további hozzászólásoddal csak még kevésbé lett szimpatikus ez az ember. A szex csak egy tünet, nem a fő probléma. A fő probléma, hogy egy önző manchild a pasid, aki bunkó család bunkó gyerekeként megjegyzéseket tesz a gyereke anyjára, aztán még csodálkozik, hogy nincs szex. Az ilyen pasi nem is érdemel nőt, meg családot, de sajnos mindig van valami nő, aki mentegeti, meg fizet neki, meg vele marad.

ma 14:56
 29/38 anonim ***** válasza:
73%

Lehet itt ő rá mutogatni tényleg, de te vagy a legnagyobb hibás. Alig voltatok kapcsolatban és mindjárt szültél neki gyereket annak ellenére, hogy már van gyereke és nem ment az apuka szerepe.

Természetesen bánt téged mert le se szar és ahelyett, hogy elhagynád inkább összehordod, hogy törődik veletek, odaadó, jólelkű blablabla.

Mit akarsz te menteni amikor eleve szar a kapcsolat?

ma 15:18
 30/38 A kérdező kommentje:
29# a másik Fiat is nagyon szereti, nem olyan, mint a legtöbb apuka, hogy miután szetmennek a nővel, a gyereket le se sz@rja. Amikor csak tudta, elhozta kezdetektől, foglalkozott vele, most is, csak ő már annyira nem igényli, mert 12,5 éves kamasz, már inkább haverokkal van ő is. Most meg nem tud százfele szakadni: sok munka+2 gyerek+bizony a bulik és haverok is, mert neki az is fontos lesz mindig is. Sok negativat is írtam azért róla, én is látom tehát a negatívumokat, de azért ha rossz ember lenne, nem mentem volna hozzá, és nem szültem volna neki gyereket. Az se jellemző rám, hogy együtt maradok valakivel, amikor már érzem, hogy nem kéne. Ezért írtam ki a kérdést, problémamegoldó szándékkal (kicsit persze hiperventillalni is:)), nem azért, hogy szidjuk erővel
ma 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!