Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez jelentheti a? kapcsolatunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelentheti a? kapcsolatunk végét?

Figyelt kérdés
Kaptam egy lehetőségét, hogy Angliában dolgozhatok tovább és jobban keresnék, mint most. Nem írnám le, mivel foglalkozik vőlegényem, de a lényeg, hogy ő nem tud velem jönni. Sokat beszélgettem vele erről, és mindenképp szeretne visszatartani, mert az ő szavaival élve "tele van migránssal, meg mindenféle deviancia megengedett ott". És hogy ha elmegyek, engem is be fognak szippantani ezek a beteg nézeteik. Számomra ezek nevetséges okok, de annyira kitart az érvelései mellett, hogy nem tudom, jobb belátásra bírni.
ma 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Vőlegényed végtelenül irigynek és egyszerűnek tűnik. Olyan emberek szoktak ilyeneket mondani, akik a megyehatárt nem hagyják el csak max 5 évente egyszer.

Persze, ha amiatt aggódna, hogy nem tud utánad menni és mi lesz így a kapcsolatotokkal, az egy érthető aggodalom. De hogy neki egyből migránsoznia kell egyet, az sokat elárul róla, hogy vajon neki miért nem lehetne ott munkalehetőség.

ma 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Azt jelenti, de jobban is jársz! A fickód manipulatív, nem azzal érvel hogy szeret, maradj itthon, házasodjatok mielőbb össze, itthon megoldjátok közösen a dolgaitokat hanem kisstílű, demagóg manipulációval próbálkozik.
ma 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Vőlegényed sajnos birka, egyetlen dolog amit tehetsz, hogy elviszed a helyi Tisza szigetbe, hogy tisztuljon az agya
ma 13:31
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Egy országváltás azért nem kis rizikó, és komoly vállalás. Nem lehet senkit sem okolni, aki ezt nem lépi meg, ettől még nem agyhalott, vagy manipulátor. Én hallottam elég problémás helyzeteket, szóval nem mindenki járt feltétlenül jobban.

Az furcsa, hogy valaki a munkát, és az országváltást választja a társa helyett. Nem vall mély elköteleződésre. Az életben rengeteg dolog felülírhatja a dolgokat. Egy házasságban, jegyességben azért ez tényleg két ember döntése kellene hogy legyen, nem pedig egyoldalúan az egyik meghozza a döntést, és a másik a korlátolt, meg a beteg.

ma 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Gondolom fiatal, húszas korosztály vagy még. Én mennék a helyedben! Olyan lehetőség, amit nagyon nagy hiba lenne kihagyni. A pasid meg elég korlátolt, nem hinném, hogy közelről látta már Angliát.
ma 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
A legjobb barátom Angliában él hosszú évek óta. Semmilyen "migráns invázió" nincs ott. A párod egy kis gyökér, ez ennyi. Nem is baj, ha megszabadulsz tőle.
ma 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
61%
Angliában simán találsz sokkal nagyobb kaliberű férfiakat, mint a vőlegényed.
ma 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!