Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom ölelése fontosabb nekem, mint a szex vele, az idővel jelentheti a kapcsolat végét?
Figyelt kérdés
Néha engedek neki szexuálisan, de nekem sokkal fontosabb az, hogy kapjak tőle egy szeretettel teli ölelést, mint hogy szexeljünk, így nem is igazán élvezem a szexet, csak "elviselem". Ez okozhatja a kapcsolatom végét? Vagy akkor nincs gond, ha engedek is neki, de azért az ölelését többre tartom, mint a szexualitást?2014. dec. 2. 19:54
2/11 anonim válasza:
Ez jó, mert naponta többször megölelheted, mint ahányszor szexelhesz vele.
3/11 anonim válasza:
Ha a párodnak is arra van igénye, amire neked, akkor az teljesen ok, de ha ő a szexuális együttlétet is fontosnak tartja, akkor be fog csavarodni melletted.
Amúgy a szex sem csak puszta szex kellene, hogy legyen neked, abban is hatalmas meghittséget lehet megélni.
27L
4/11 anonim válasza:
Néha egy ölelés jelenthet többet is, de nem mindig.
5/11 anonim válasza:
Nincs veled probléma. Akkor lesz baj, ha ő ellenkezőleg áll hozzá a dolgokhoz.
Mondjuk az már régen rossz, hogy ha csak elviselsz dolgokat.
6/11 anonim válasza:
Azzal nem lenne probléma, hogy számodra többet jelent egy forró ölelés, mint maga a szexuális aktus. A probléma azzal van, hogy te csak ELVISELED a szeretkezést. Ez nagyon nem jó, meg kéne őszintén beszélned a pároddal, meg esetleg elmehetnél egy szexuálpszichológushoz is, mert ez így minden kapcsolatod útjába fog állni!
7/11 anonim válasza:
Nekem is többet jelent az ölelés, de a szexet is kívánom. Most vagy nem úgy szereted őt mint pasit, csak mint barátot, vagy tényleg van valami gond a szexualitásoddal. De ha csak elviseled az nem jó, se neked, se neki...
8/11 A kérdező kommentje:
Idézőjelbe írtam az elviselem szót, mert nekem is jó, persze, de nem olyan fontos, mint ahogy általáan szokott egy párkapcsolatban.
2014. dec. 2. 20:10
9/11 anonim válasza:
A 3-as válaszoló jól beszél. Nálunk ugyanez a helyzet, ő csak tűri, én pedig kezdek becsavarodni. Igen, az ölelés is fontos, sőt, része az együttlétnek, de nekem ez így nem elég. Ráadásul nekem nagyon rossz, hogy inkább csak elviseli. Beszélgetni sajnos nem tudok vele erről, mindig azt a választ kapom, hogy idővel ez meg fog változni, és később majd jobban fogja kívánni. Nem akarom, hogy ez a kapcsolat végét jelentse.
10/11 anonim válasza:
9., ha sokáig vele maradsz még, neked véged. Tapasztalat...
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!