Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnak ez miért ad boldogságot, hogy kihasználja a lányokat és csak szórakozik velük? Ezt meddig lehet így folytatni? Teljesen összetörtem
Akkor itt van egy ilyen "ge-.ci" nézőpontja, vagyis az enyém.
Amíg fiatal vagyok, szeretnék minél több szép lánnyal szexelni. Nem zárom ki azt, hogy néha szerelembe esek és tartós kapcsolatra lépek, de ez ritka. Szerelem kb. 2-3 évente egyszer van az életemben. De közben is élni akarok. A legtöbb emberrel az a baj, hogy mindig a szerelmet keresi. Megetették vele, hogy a szexualitásban/intimitásban/romantikában csak a szerelem létezhet és azt kell keresni. De a szerelem ritka. Mondom, eddig kb. egy kezemen bőven meg tudom számolni hányszor voltam szerelmes. Viszont a farkam mindig áll és állandóan nagy bennem a vágy, hogy szép lányokkal szexeljek. Ezért havonta párszor eljárok bulizni és néha az utcán szólítok meg lányokat. Elkérem a számukat, randizgatok velük és 1-5 randi után lefekszek velük. Azokkal a lányokkal, akik hónapokig akarnak váratni, nem beszélek többet.
Sosem adom be egy lánynak sem, hogy komoly kapcsolatot akarok tőlük, de ők sem kérdezik soha.
Ráadásul azt gondolom, hogy egy lánnyal nem is érdemes komolyan összejönni, amíg le nem feküdtél vele és nem tudod milyen vele a szex. Megállapodni, családot alapítani két-három gyerekkel majd 30-35 évesen szeretnék egy 20-25 éves nővel. Rendes családból származom, van jó apám, anyukám és a barátaim hozzám hasonló gondolkodásúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!