Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két lány közül kéne választano...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két lány közül kéne választanom, összetörtem. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Borzalmasan kivagyok, pedig részben magamat sodortam ebbe a helyzetbe.. Van két lány, A és B. A-val két hónapja együtt vagyunk, szeretjük egymást, de rengeteg konfliktusunk, rengeteg vitánk van, közel sem olyan jó ez a kapcsolat, mint lehetne, A sokszor bánt, hiába a szerelem.

B-t három hete ismertem meg jobban, de egy suliba járunk, és már nagyon rég tetszett.. Beszélgettünk, összemelegedtünk kicsit. Szerelmes lett belém, és.. talán én is belé. Tegnap találkoztunk, hogy megbeszéljük, ez a helyzet így nem maradhat, de épp az ellenkezőjét értük el, összegabalyodtunk, és vad csókolózás illetve.. petting lett belőle, pedig mindketten tudtuk ugye, hogy még ha nem is hibátlan, de kapcsolatom van..

Mára B kifakadt, halálosan szerelmes belém, engem akar, egész nap sír, iskolába sem jött.. A pedig mit sem tud az egészről, és a tökéletlen kapcsolatunk ellenére ő is szerelmes..

Én pedig itt vagyok kételyek között, egy idióta nulla vagyok, hogy belementem az egészbe.. Utálom magam, de nem tudtam ellenállni B-nek.

A-t szeretem, együtt vagyunk, de a jövőmet nem igazán tudom elképzelni vele. Jóban van az egész sulival, ha szakítunk, elsőszámú közellenség leszek, tudom, mert egyszer az elején volt egy kis szünet. Nagyon szívén viseli a kapcsolatot, de kissé gyerekes.

B-t borzasztóan szeretem, sajnálom, és ha tehetném akkor leélném vele az életem.. De ezt nem tehetem meg A-val..

Teljesen összetörtem, nem tudok enni, aludni sem. Fogalmam sincs mitévő legyek, tanácsokat várok.. Végzős vagyok gimiben, ők eggyel alattam járnak, külön-külön osztályba.

2014. nov. 25. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:

B.

Ha a mellett lehetett B, akkor csakis B.

Aztán C, D, E ...

2014. nov. 25. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
C,D,E,F és a többi.Nem kettőből kell választanod.
2014. nov. 25. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
a második vagyis a B egyértelműen. a mostanival nem tudod elképzelni az életed, a másikkal igen. Oké, hogy nem akarod megbántani a barátnőd, de már megcsaltad, korrekt lenne vele szemben ha vele maradnál? Mindenkinek jobb ha szakítasz, neked ott a következő lány, és a barátnődnek van esélye mást találni, aki csak őt szereti.
2014. nov. 25. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért vagy ilyen döntésképtelen kislány?
2014. nov. 25. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Z-t ajánlom.
2014. nov. 25. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Olvasd el a kérdésed, mert szerintem már megválaszoltad a kérdést magadnak.

Számomra egyértelmű, hogy B. mellett van a helyed, vele tudod elképzelni a jövőd, szereted őt és őszintén, szerintem az egyetlen ok amiért még nem szakítottál A.-val az az, hogy félsz a következményektől, félsz, hogy mások mit fognak mondani, hogy fognak viselkedni veled.

Elárulok neked valamit, nem vagyok a legmenőbb lány, követtem el hibákat, nem mindenki szeret, de ez nem érdekel, mert én úgy élek ahogy jónak látom, amitől boldog leszek.

Ha te úgy érzed, hogy B az akivel boldog lennél, akkor mond el A-nak, hogy te úgy érzed a kapcsolatotok nem tart semerre és te mással képzeled el a jövődet, ne köntörfalazz de ne legyél kegyetlen, és ha mások rossz szemmel néznek majd rád akkor az az ő bajuk.

L/18

2014. nov. 25. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!