Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörtem egy lány szívét, de most eléggé sajnálom. Hiba összejönni vele emiatt?
Helyes lány és nagyon jófej, megértő, de én mindig picit a rosszlányokhoz vonzódtam, akik kb. elérhetetlenek. Tegnap megmondta neki, hogy nem igazán működe a dolog (csak randiztunk, de volt csók és tudom hogyan vannak érzelmei), és nagyon sírt. Teljesen magába zuhant és igazából megértem Őt, mert ugyanúgy szenved most tőlem, mint én szoktam a hercegnő típusú nőktől.
Arra gondoltam mivel én amúgy sem leszek nagyon boldog a hülye ízlésem miatt, talán járhatnék vele és legalább Ő neki jó lenne, ha vele vagyok és boldoggá teszem ezzel.
Vagy idővel rájönne és zavarná az, hogy én nem szeretem szerelemmel?
Pff tipikus pasi vagy... no comment.
Jobban jár a barátnőd, ha távol marad tőled.
L
Hát ha már összetörted akkor későbánat.
Most gondolj bele, ha így kiakadt akkor szerinted megfog benned bízni annyira hogy járjon veled? Ha te azt mondod hogy a szerelemből nem szeretnéd akkor kár lenne erőltetned, mert ha beleszeretsz másba akkor még nagyobb gondok lehetnek, és akár az életed végéig is a lelkeden száradhat az hogy így átvertél egy olyan lányt aki elég kedves, meg szerethető.
Ezt eléggé elszúrtad, de ha van benned annyi hogy megbeszéld vele a dolgokat őszintén és segítenél neki párt találni, akkor egy barátság még lehet belőle és akkor ezt a baklövést talán jóvá tehetnéd.
inkább most legyen túl ezen, mint rájöjjön, hogy nem is szereted
szóval szánalomból ne tedd!! N
Ez jó nehéz kérdés és látom, csak emocionális, személyeskedő válaszokat kapsz rá :D
Szerintem próbálj ne végletekben gondolkodni. Ne rohand le úgy a lányt (se jó hírrel, se rosszal), legyél tartózkodóbb,és mint embert próbáld megismerni (ne csak mint lányt). De azt se felejtsd el, hogy a nők az érzelmi manipulálásban sokkal advancedebb szinten vannak, mint mi :D ezért az ilyesmi sosem egyszerű. (ezt a "nagyon sírt"-r értem). Én pl. nem tudok mit kezdeni vele, ha egy lány sír miattam (pár hét ismeretség után) érted. Mert ha évek óta együtt vagytok és bejelented: csá, akkor érteném a dolgot, de ha nem ez van akkor két esetet tudok elképzelni. a) kisgyerek, b) oltva vagyok. De én nem szeretne, ha f@sznak vagyok nézve, olyat nem játszom, mert az egy végeláthatatlan örök dráma. :)
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!