Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörtem egy lány szívét, de most eléggé sajnálom. Hiba összejönni vele emiatt?
Figyelt kérdés
Helyes lány és nagyon jófej, megértő, de én mindig picit a rosszlányokhoz vonzódtam, akik kb. elérhetetlenek. Tegnap megmondta neki, hogy nem igazán működe a dolog (csak randiztunk, de volt csók és tudom hogyan vannak érzelmei), és nagyon sírt. Teljesen magába zuhant és igazából megértem Őt, mert ugyanúgy szenved most tőlem, mint én szoktam a hercegnő típusú nőktől.
Arra gondoltam mivel én amúgy sem leszek nagyon boldog a hülye ízlésem miatt, talán járhatnék vele és legalább Ő neki jó lenne, ha vele vagyok és boldoggá teszem ezzel.
Vagy idővel rájönne és zavarná az, hogy én nem szeretem szerelemmel?
2013. máj. 1. 19:09
11/14 anonim válasza:
te is változhatsz, szíveddel is rájöhetsz arra amin most töröd a fejed. ha akarsz változni akkor csak tessék, itt a lehetőség
14/14 anonim válasza:
Kimondtad (leírtad) te is - mindketten másra vágytok. Keresd a csinibabákat, elvégre pasiból vagy te is - és hagyd a leányzót! Ő szerelemre vágyik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!