Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha ráírok? Vagy egyáltalán mit mondjak neki?
Szerintem pont nem azért tetszik neki, mert jól néz ki, hanem mert olyan értéket talált a relatív érettségében, ami vonzóvá tette a számára.
Kérdező, ez tényleg korai. Valószínűleg csak fájdalomra találnál ebben, mivel őt hozod kényelmetlen helyzetbe, ha közeledsz feléje, és ebből nem igazán sülhet ki bármi jó.
Jobb, ha a korosztályodban keresel egy hasonlóan érettebb fiút. Biztosan akad, ha kevés is. :)
Ezzel sajnos az a baj,hogy ugye a srác haverjai eléggé cseszegetnék,hogy "14 évessel jársz? LOL,de csíra vagy!"
Nomeg a srác valószínűleg nem szűz...akkor kellene neki a "katymaty", és ha nem Te (remélhetőleg nem olyan gerinctelen pedofil vadállat) akkor úgy megcsal mint a huzat.
Ha tényleg mesebeli lovag,akkor vár rád 3-4 évet. :D
:/ értem. köszönöm ezeket a válaszokat. de a kérdés hogy gáz lenne ha ráírnék? mert szerintem csak a "haverom pisis húgának tart. :/ mit mondhatnék neki? (ja am. focista:D)
vagy mit is gondolhat rólam?
az ismerőseink körében is rengeteg olyan pár van ahol 3-5 éves kor különbségek vannak..és működnek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!