Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz ha ráírok? Vagy egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha ráírok? Vagy egyáltalán mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú (én 14/L, ő 20/F). Tesóm egyik legjobb haverja (tesómnál egy hónappal idősebb). Alig szoktunk beszélni élőben, de olyan szívesen rá írnék csak nem tudom mit, meg hogy egyáltalán nem is tudom mit szólna hozzá. Nem akarom zavarni, de minden este úgy alszom el hogy sírok miatta hogy ma se beszéltem vele. :///

2013. máj. 1. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Ő felnőtt, te gyerek. ENNYI.
2013. máj. 1. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Újabb bizonyíték, hogy a tini csajoknak csak a külső számít...
2013. máj. 1. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem pont nem azért tetszik neki, mert jól néz ki, hanem mert olyan értéket talált a relatív érettségében, ami vonzóvá tette a számára.

Kérdező, ez tényleg korai. Valószínűleg csak fájdalomra találnál ebben, mivel őt hozod kényelmetlen helyzetbe, ha közeledsz feléje, és ebből nem igazán sülhet ki bármi jó.

Jobb, ha a korosztályodban keresel egy hasonlóan érettebb fiút. Biztosan akad, ha kevés is. :)

2013. máj. 1. 18:17
 4/8 A kérdező kommentje:
:((((((((((((( nem csak a külsője számít. ő egy kedves, jófej, tökéletes ember. :((
2013. máj. 1. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezzel sajnos az a baj,hogy ugye a srác haverjai eléggé cseszegetnék,hogy "14 évessel jársz? LOL,de csíra vagy!"

Nomeg a srác valószínűleg nem szűz...akkor kellene neki a "katymaty", és ha nem Te (remélhetőleg nem olyan gerinctelen pedofil vadállat) akkor úgy megcsal mint a huzat.

Ha tényleg mesebeli lovag,akkor vár rád 3-4 évet. :D

2013. máj. 1. 19:39
 6/8 A kérdező kommentje:

:/ értem. köszönöm ezeket a válaszokat. de a kérdés hogy gáz lenne ha ráírnék? mert szerintem csak a "haverom pisis húgának tart. :/ mit mondhatnék neki? (ja am. focista:D)

vagy mit is gondolhat rólam?

az ismerőseink körében is rengeteg olyan pár van ahol 3-5 éves kor különbségek vannak..és működnek.:)

2013. máj. 1. 20:50
 7/8 anonim válasza:
Miért nem veszel bátorságot és kezdesz el vele beszélni élőben ,csak azután írj rá. Elsőnek nem kell olyan nagy dolgokról beszélgetni ,csak lazán. Ha nem lépsz nem fog semmi sem történni,lehet hogy jól sül el ,de lehet hogy nem és hiába sirtál . Mindenesetre sok sikert! ;)
2013. máj. 5. 20:26
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:DD végre valaki kifejtett választ is ad :DDD sokat segítesz ezzel remélem, de mindenesetre megpróbálom a tanácsot :DD köszönöm
2013. máj. 6. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!