Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők a pasi réteg egy szűk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a pasi réteg egy szűk kategóriáját akarják, hiába mondják azt hogy nincs ideálom?

Figyelt kérdés

Nagyon sok nő azt mondja nincs ideálom, valami fogjon meg benne, nem számít a külső stb stb .....

De ennek ellenére, úgy vettem észre, hogy a férfi réteg egy szűk kategóriáját szeretnék, (ne legyen vékony, ne legyen kövér, sportos legyen, és helyes.)

Nagyon sok nő között vagyok (volt suli, munkahely, barátok) és úgy vettem észre, hogy egy szűk rétegű arc izom szerkezetű férfiakra buknak rá a többi meg tartozik a "nem az esetem" kategóriába. Persze azért van kivétel.

2013. máj. 1. 11:11
 1/9 A kérdező kommentje:
A férfi réteg talán 30 %-a, amikre azt mondják, na ő helyes és ismerkednék vele
2013. máj. 1. 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:
akkor én a kivétel vagyok, szóval nem tudok a kérdésedre érdemben válaszolni.
2013. máj. 1. 11:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A férfias jellemre buknak. Alakítsd ki magadban, és rád is fognak bukni. :)
2013. máj. 1. 11:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért mert a nőknek nagyobbak az igényeik, de ez szerintem egyértelmű.
2013. máj. 1. 11:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem mondod, hogy baj, ha nem a Qvazimódók közül választunk?
2013. máj. 1. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze, ez a szűk réteg az álompasi kategória. Aztán a valóságban nem biztos, hogya párunk is ilyen vagy ilyen lesz, de ennek mindenki örülne:)
2013. máj. 1. 11:41
 7/9 anonim ***** válasza:
hol dolgozol hogy ennyi csaj van ott?:D
2013. máj. 1. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát én most vagyok együtt a harmadik barátommal, de mindannyian teljesen más külsejűek.

Az első barátom eléggé kövér volt, és még hízott is tovább, amíg együtt voltunk, de mégis tetszett.

A második barátom nagyon vékony volt, még picit alacsonyabb is nálam, szemüveges... nem az a tipikus ideál ő sem, de neki volt a világon a legszebb szeme, egyből beindultam tőle, amint megláttam.

Most valóban picit sportosabb testalkatú barátom van, de mint a fentiekből láthatod, ez nem feltétel.

Az viszont igaz, hogy mindenkinek egy szűk réteg jön be, csak nem mindegy, hogy mi alapján néz valaki egy réteget. Mert elismerem vannak, akik a külső alapján választanak, de vannak olyanok is, akiknek mondjuk az fontos, hogy nagyon nagyon okos legyen a férfi... vagy az a fontos hogy nagyon gazdag legyen... vagy az, hogy legyen jó humora, szeresse az aktívabb életet...stb

Sokféle réteg van, mindegyik ha úgy nézzük szűk, de nem mindenkinek ugyanaz a szűk réteg kell. Így érthető? :)

Én mindhárom barátomról csak jókat tudnék mondani, és a maguk nemében tökéletesnek mondanám őket, pedig látod, nem olyan külsejük van, mint amit te gondolsz, hogy csak az kell a nőknek.

21L

2013. máj. 1. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Az a nő, amely így kezdi, hogy nincs ideálja, az hazudik. Mindegyiknek van, csak van aki ezt nem ismeri be, mert tudja jól, hogy az elképzelése nem reális. Pl. legyen 30 év körüli, jó állással, vastag fizetéssel, saját autóval, lakással, ehhez képest itt vagyok én 24 évesen, 5-7 kiló fölösleggel anyuék mellett a lakótelepi panel kisszobájában.

Amúgy a dolgon sokat javíthatsz, mindig legyen nálad a kocsikulcs és annyi pénz, hogy egy italra elvihesd, máris könnyebben adják magukat.

2013. máj. 1. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!