Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kövér maradok az tényleg már a kapcsolatunk végét is jelentheti?
Azért napi 1-2 óra, vagy ha más nem legalább minden másnap belefér szerintem, és akkor elmúlnak a kételyeid, és egészségesebb is leszel. A barátoddal is mehetsz a terembe, akkor együtt is lesztek valamennyire, ő tud neked segíteni, lehet még jól is fogsz szórakozni, és ha így együtt töltitek az időt, akkor lehet nem is tűnik majd annyira feleslegesnek :) Vagy ha nem az a világod, akkor egy kis kocogás, úszás, vagy valamilyen csoportos sport (sajnos ezt a legnehezebb szerintem összeszervezni, pedig ez lenne a legélvezetesebb) is biztos beleférne néha.
Egyébként biztosan szeret így is, és kíván is, de tudod, úgy aztán meg még jobban tetszenél neki valószínűleg, és még egészségesebb is lennél (nem is csak most, hanem később ha idősebb leszel is könnyebb lesz formában tartani magadat.)
(Ez persze csak az elmélet, úgy mondom ezt hogy vagy egy hónapja 3-szor, ha sportoltam, mert mindig volt nekem is "jobb dolgom". De ne keressünk kifogásokat, fogjunk bele inkább! :))
Igen. Kapni fogja a jeleket a nálad jóval csinosabb lányoktól és az elsőnél nem, a másodiknál sem, a harmadiknál sem, de a 10.-nél már nem fog tudni nemet mondani.
Engedd el.
Az a baj, hogy nem a külső miatt lenne a legfontosabb a mozgás, hanem hogy később ne legyenek meszesek az ereid és ne legyenek érrendszeri betegségeid.
A lányokat védi az ösztrogén a fiatalkori érrendszeri betegségek nagy részétől, de amint jön a klimax és kiderül, hogy eddig nem figyelt az életmódjára, akkor jön a stroke, infarktus stb.
Tanulás szempontjából tényleg csak kifogás, mert a rendszeres mozgástól még könnyebben tud tanulni az ember.
Nem azért lesz vége a kapcsolatnak, mert te nem vagy sportos, hanem mert új életvitelbe kezdett, változtat, új elvárásai támadtak feléd, te pedig nem szeretnél változni.
Szerintem ennek annyi, kb mintha egy új vallást venne fel.
Kérdező, csakis komoly férfiakkal foglalkozz, ne pedig 20-30 éves pubertás fejű nyápic csávókkal.
Tapasztalaim szerint azoknak a ficsúroknak, akiknek magasak az elvárásaik, semmi Versenyképeset nem tudnak adni a nőnek az ágyban. Csak előre Pozitívan és Igazi Férfiakkal! 28N
Az hogy nincs időd sportra, tényleg csak kifodás.
A többi rajtad áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!