Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkoljuk el? Így lehet normális kapcsolatunk?
28 éves vagyok, a barátnőm 14. Jogilag semmi probléma ezzel, de a társadalom és a közvetlen környezetünk, család, barátok, nem fogadnák toleránsan, normálisan.
Dr ha eltitkoljuk, hogyan lesz normális a kapcsolatunk? :/
Sehogy. Kezeltesd magad, mert pedofil vagy. 14 évesen még gyerek! Hiába néz ki többnek, hiába tűnik érettebbnek a kortársainál, még gyerek.
Amúgy nem kell aggódnod, nem lesz hosszúéletű a kapcsolatotok. Mikor ő gimis lesz és jönnek a bulik, a feesztiválok, stb, majd szépen elmaradtok egymás mellől.
28 éves felnőtt férfi vagy, a barátnőd pedig hiába 14, ha egy 28 éves férfival akar együtt lenni, akkor legyen ő is annyira felnőtt, amennyire neked is kéne, hogy felvállaljátok a kapcsolatotokat, a döntéseteket.
Ha titkolóztok, természetes, hogy nem lesz normális kapcsolatotok, bár azért én a helyedben átgondolnám, hogy most lehet, hogy jól érzed magad, de amikor 32 évesen azzal kell foglalkoznod, hogy a lányod, akarom mondani a barátnőd éppen érettségizik és el kell döntenie, hova menjen továbbtanulni, vagy mit kezdjen dolgozni, a kortársaid pedig már gyereket vállalnak, lehet, hogy megbánod ezt az egészet.
Ebből sose lesz normális kapcsolat, titkolózás ide vagy oda...
El fognak érte ítélni, sose mosod le magadról, hiába szakítotok.
Normalis.:)
Sehogyan se lesz. Eleve nem normalis a korkulonbseg meg. Te elvileg felnott vagy , o meg epphogy kijott a gyerekkorbol.
ismertem itt egy férfit, 35+ volt, neki minden álma az volt hogy egy 14 évessel lehessen.
a legtöbb nő aki oda meg vissza volt ezért az emberért, mert olyan "jókat" írt a kérdések alá, azt mit sem tudtak a kis titkáról :)
sőt csak halkan jegyzem meg, hogy itt az oldalon kapásból ismerek még két olyan csávót aki 25-30 között van, és nekik is szintén régi vágyuk egy 14 évest becserkészni.
van pár ismerősöm akik 30 felett 15-17 éves csajjal vannak együtt, és nem igazán látom hogy bárki újjal mutogatna rájuk.
nem akarok védeni senkit, de a pedofília fogalmával illene tisztában lenni, a pedofilok a testileg és nemileg éretlen, cukorkával befolyásolható kiskorúakra hajtanak.
egy 14 éves ha tetszik ha nem, már testileg értett, és valamilyen szinten agyilag is mert képben van arról mi az a szexuális együttlét.
ne felejtsük el hogy anno a lányok már 14-15 évesen szültek, és hasonló korú férfiak voltak az apák mint a kérdező.
akkor ez társadalmilag teljesen elfogadott volt.
(mielőtt jönnének a megmondó emberek, én csak a tényeket írtam le, nem fogom senki pártját)
Normális kapcsolat?!
Figyelj, ő egy kislány. Vagyis suli után leckét ír, este tízkor elzavarják aludni, és nyáriszünetben sem maradhat kint nyolc óránál tovább. Legnagyobb problémája, hogy puskázott matekon, de lebukott. Még évekig szóba sem jöhet, hogy te ott aludj vagy ő nálad. Mármint ha normális szülei vannak, és nevelik.
A másik verzió, hogy több faxt fogott, mint kilincset, veled is csak lázad a szülei ellen, és legjobban azt szereti benned, hogy vehetsz már cigit meg piát.
Szerinted ebből melyik normális 28 évesen!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!