Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kövér maradok az tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kövér maradok az tényleg már a kapcsolatunk végét is jelentheti?

Figyelt kérdés
A barátom 1 éve kezdett el gyúrni, azóta mindig edzéssel foglalkozó videókat néz és sportos nők képeit rakja be a telefonján háttér képnek. Ez engem annyiban zavar, hogy tudom magamról, hogy nem vagyok egy sportos forma akkor engem nem kíván csak mert van egy pár hurkám és az átlagnál kicsivel molettebb vagyok? (170 magas, 72 kg). Amikor kérdeztem, hogy én már nem is teszem így neki akkor azt mondta, hogy de igen, de azért mehetnék vele én is a terembe... Én viszont nem szeretem a sportot, mert sokkal több más hasznos elfoglaltságtól veszi el az időmet, pl. tanulás. A barátom szerint ez viszont kifogás. 24/N ő 29/F
2017. jún. 8. 13:52
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
55%

"Ha kövér maradok az tényleg már a kapcsolatunk végét is jelentheti?" - Igen, mert valószínűleg nem tetszel neki külalakra, de szeret téged, ezért még veled van.

" Én viszont nem szeretem a sportot, mert sokkal több más hasznos elfoglaltságtól veszi el az időmet, pl. tanulás." - ellenben nem gondolnám, hogy téged annyira érdekel ez a kapcsolat. Majd a szakítás okára is lesz egy kifogásod, és a pasi lesz a csúnya, gonosz.

2017. jún. 8. 14:09
 12/44 anonim ***** válasza:
10%
Egyszerűen szintet lépett, van ilyen. Megpróbálhatod kompenzálni talán az ágyban. Azzal sokáig meg lehet fogni egy pasit. Vagy szülj neki.
2017. jún. 8. 14:12
 13/44 anonim ***** válasza:
26%
És miért nem akarsz kicsit formálódni, egészségesebben élni? Neked is jót tenne.
2017. jún. 8. 14:13
 14/44 anonim válasza:
18%
igen, a kövérség mindenképp a kapcsolat végét jelenit. a hurkák undorítóak és senki se szereti. menj el futni
2017. jún. 8. 14:13
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jelentheti a kapcsolatotok végét, mivel fiatal felnőttek vagytok, akik változnak, és láthatóan külön irányba. Döntsd el, hogy idomulsz-e a barátodhoz vagy nem, ha nem, akkor van rá esély, hogy el fogtok távolodni, aztán jó esetben szépen szakítotok. Ettől függetlenül én azt mondom, hogy ne tégy olyat, amit ne akarsz, és ne legyél az, aki nem akarsz lenni, csak hogy megtartsd őt, mert ez idővel felőrli majd úgyis az egészet, aztán jól aláfekszel valakinek, akinek jó vagy hurkásan is. :D

Ezen neked kell eltöprengened, olyan választ, ami tényleg segít is a helyzeteden, mi nem tudunk adni.

2017. jún. 8. 14:18
 16/44 anonim ***** válasza:
24%

AZ egyetlen mód, hogy megtartsd a barátod az az, hogy elmész vele a terembe, elkezdesz fanatikusan edzeni és fitneszlédi lesz belőled. Az ilyen mániákus kondisoknak mint a barátod a sima sport nem elég, nekik csak a kondi van, és ezzel párhuzamosan az izmosabb nőket kedvelik. Meg fog unni és összejön majd egy rubintréka 2-vel.

Előzd meg a csalódást és hagyd el te.

2017. jún. 8. 14:19
 17/44 anonim ***** válasza:
17%

Igaza van, kifogás. Hogy venné el mégis az idődet a tanulástól? Folyton azon az 1-2 órán múlna?

Igen, elhagyhat emiatt, teljesen jogosan. Vannak ugyanúgy tanult, intelligens, jószívű nők, akik ezek mellé fittek, feszesek, sportosak.

2017. jún. 8. 14:21
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezért hagyna ott én nem bánnám. Mert az nagyon jó, hogy ő "szintet lépett", de ezt nem kényszeríthetjük a másikra. Ráadásul elég gáz lenne ha csak a jobb test miatt váltana. Akkor egészségére.
2017. jún. 8. 14:27
 19/44 anonim ***** válasza:
88%

#17:

Tehát ha a kérdező nem hajlandó kényszerből változni abba az irányba, amibe a párja változott önként és készakarva, akkor még ő érezze tetűnek magát, és köszönje meg, ha a párja hajlandó vele maradni? :D

Egy párkapcsolat nem kilókban mérhető, egy ember nem a seggéből és a melléből áll, a felnőtt emberek nagy része pedig bízik annyira magában, hogy ne csicskuljon be teljesen egy férfinak csak azért, hogy az ne hagyja el. Egészségesebb lenne a kérdezőnek, ha sportolna, de ha ő így szereti az életét, az ő dolga, és nehogy már szégyellnie kelljen magát azért, ami.

Ez még mindig a felnőtt párkapcsolatok témakor, nem a 18 év felettiek, akik azt hiszik, ettől felnőttek fóruma.

2017. jún. 8. 14:35
 20/44 anonim ***** válasza:
40%

#19 Akkor szögezzünk le valamit gyorsan. Amit a párja véghez vitt az egy teljesen objektív skálán is fejlődés egy pozitív irányba.

Az emberi létnek persze sok aspektusa van, pl racionalitás, egzisztencia, intellektus, intelligencia, érzelmek, lélek, stb; és ott a test is.

Ha a többiben nem is, ebben objektíven előrébb lépett, akár nagyot is. Ez nagy kihatással lehet az életére, ilyen módon nem áll meg a mondanivalód lényege. Hatással lehet a párkapcsolatára vagy éppen a párkapcsolata leépítésére.

2017. jún. 8. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!