Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kövér maradok az tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kövér maradok az tényleg már a kapcsolatunk végét is jelentheti?

Figyelt kérdés
A barátom 1 éve kezdett el gyúrni, azóta mindig edzéssel foglalkozó videókat néz és sportos nők képeit rakja be a telefonján háttér képnek. Ez engem annyiban zavar, hogy tudom magamról, hogy nem vagyok egy sportos forma akkor engem nem kíván csak mert van egy pár hurkám és az átlagnál kicsivel molettebb vagyok? (170 magas, 72 kg). Amikor kérdeztem, hogy én már nem is teszem így neki akkor azt mondta, hogy de igen, de azért mehetnék vele én is a terembe... Én viszont nem szeretem a sportot, mert sokkal több más hasznos elfoglaltságtól veszi el az időmet, pl. tanulás. A barátom szerint ez viszont kifogás. 24/N ő 29/F
2017. jún. 8. 13:52
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

# 39

Jellemhibák, amik totálisan nem illenek a témába.

Miért kellene egyáltalán magyarázkodnom azért, mert nekem az a véleményem, ami? Az egészséges táplálkozás, sport erény és kész. Ha valakinél ez fontos szerepet tölt be, akkor nem valószínű, hogy egy erre igénytelen emberrel működni fog a kapcsolata. A külső és azon belül a test fejlesztése nem a belső rovására történik, nem zárja ki és nem felszínesség. Ez van.

Nem én leszek a gyerekes és beképzelt azért, mert ezt gondolom, és nem hiszem, hogy a kérdés alatt kellene kielemeznem, hogy miért vagyok tökéletlen csak azért, mert egyesek nehezen fogadják el, hogy valaki igényes magára egyszerre több szempontból is, és nincsenek káros szenvedélyei.

2017. jún. 9. 19:59
 42/44 anonim ***** válasza:

#41 Csak szeretnélek megérteni. Eddig egy félisten képét írtad le magadról, egy névtelen fórumon, ami számomra nem túl hiteles. Egyébként egyetértek veled, nem zárja ki egymást a kettő. Csak a "jogos" szót vitattuk itt egy páran.

Mert ami addig jó volt utána nem válik jogtalanná, ez nagyon szerencsétlen szó.

Ha azt mondtad volna helyette, hogy utána mások lesznek a preferenciák, megváltozik a a világkép, az okés.

De ez a jogos dolog gáz, és nem azért mert én igénytelen lennék.

2017. jún. 9. 20:31
 43/44 anonim ***** válasza:

Furcsa, hogy pont a gyúrás az a 'sport', amit nem lehet szeretni csak elszenvedni. A jó kinézetért.. :)

Kib*szott unalmas a monoton súlyok alatt görnyedni, még a futásban is nagyobb élvezet lehet, ha szabad téren csinálod. Legalább egy kis oxigén bejut a szervezetbe, nem úgy mint ezekben a klub helységekben az izzadtság és a műanyag egyvelegében kínlódni.

És még itt az van leszólva akit ez nem vonz. :D

A fentiek nem jelentik azt, hogy nem szeretek mozogni, csak megválogatom, hogy mit, és nem biztos, hogy brazil fenekem lesz a biciklizéstől de legalább minden percét élvezem.

2017. jún. 9. 21:14
 44/44 anonim ***** válasza:

Nem írtam le sehol magal félistennek, ezt te találod ki, mondhatnám úgy is, hogy hazudsz, de lehet, hogy csak belelátod, vagyis tévedsz. Sok emberre igaz, hogy művelt, tanult, van valami értékes célja az életben, emellé figyel az egészségére és szép, fitt teste van. Ennyitől senki sem lesz automatikusan jó ember. Én sem. De ettől még tény, hogy igazak rám ezek.

Amúgy mellékesen hozzászólnék még annyit, én nem járok konditerembe, nem szeretem. Itthon edzek, végzek kardio jellegű edzéseket, pliometrikus gyakorlatokat, és sima súlyzós edzést is, valamint rengeteget sétálok is, ahányszor csak időm van rá. Mindet élvezem. Rosszindulatúnak látom az olyanokat, akik leszólják a kondit, mint sportot, még így is, hogy én magam nem járok terembe, és itthon sem csak súlyzós edzést csinálok. Mi az, hogy nem ad valódi állóképességet? :D Jártam terembe, végeztem súlyzós edzéseket gépekkel is, és kardio edzéseket is, és nem könnyű, és igenis ad mást is a jó alakon kívül. Szerintem azzal nincs rendben valami, aki BÁRMILYEN sportot lenéz. Én minden sportágat tisztelek, de most főleg olyanokról beszélek, amiket hobbi szinten lehet csinálni, szóval nem szélsőségekről.

2017. jún. 9. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!