Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kövér maradok az tényleg már a kapcsolatunk végét is jelentheti?
#27 Nincs igazad. Ki is fejtem miért.
A legnagyobb gond abban amit leírtál, hogy nagyon a testre fókuszál. Úgy tűnik a reakciódból, mintha úgy gondolnád "életmódot váltani", "energiát fektetni" kizárólag a sportba és a sport által lehetne; pedig ez nagyon nincs így.
Válthatok én teljes életmódot úgy is, hogy abbahagyom az idióta kunzumer hülyeségek majmolását és fogyasztását és elkezdem művelni magamat.
Válthatok én úgy teljes életmódot, hogy munka mellett beiratkozok egy tovább képzésre és fejlesztem magamat.
Válthatok úgy is teljes életmódot, hogy elkezdek pszichológiai témájú és önismereti könyveket olvasni, önfejlesztő csoportba járni, pszichoanalízisre járni, és feltárni a lelki működéseim.
Látod hányféleképpen tudok energiát belerakni magamba? Mindre azt mondanád, amit a tesztre? Mindért jogos lenne? Mert csak így lennél konzekvens.
"De ezt nem fogja felfogni egy olyan ember, aki nem tesz magáért igazán, nem tudja, milyen életmódot váltani"
Mi van akkor, ha én pontosan tudom milyen életmódot váltani és milyen küzdeni egy célért, milyen minden nap meghozni ezt a döntést és következetesen tenni érte.
De! ez nem a testem fejlesztésért teszem.
"Látod hányféleképpen tudok energiát belerakni magamba? Mindre azt mondanád, amit a tesztre? Mindért jogos lenne? Mert csak így lennél konzekvens."
Így van.
Szerinted egy ember csak egyféleképpen rakhat energiát magába egyszerre? Nem fejlesztheti magát többféleképpen?
Mindenkinek más a prioritás.
Én sem műveletlen, tanulatlan, céltalan, érzelmileg fejletlen, személyiségfejlődésre képtelen, sem dohányos, alkoholista, elhízott, össze-vissza zabáló emberrel...stb. nem jönnék össze.
Nekem fontos a test és az elme művelése is.
#36 Tehát te egy klasszikus műveltséggel bíró, értelmiségi, ambiciózus, emocionálisan érzékeny, felelősségtudatos, minden addikciótól mentes, Adonisz testű, kiegyensúlyozottan táplálkozó félisten vagy.
Gratulálok! A szerényet még a sor végére biggyeszthetnénk a teljesség kedvéréért, hogy egyértelmű legyen merre járnunk.
Jelentem, a földön rajtad kívül még emberi lények is laknak, a kérdés pedig hozzájuk szólt.
Nő vagyok, és igen, egészségesen táplálkozom, értelmiségi vagyok, és sportolok, nem dohányzom, soha az életben nem iszom, igyekszem csinos is lenni. Messze nem vagyok tökéletes, de igyekszem jót kihozni magamból, és nem a felsorolt témákban rejlenek a hibáim.
Van párom, aki szintén tanult, vannak ambíciói, tervei, ő is egészségesen él, normális, rendes, jószívű férfi. Nem egy kigyúrt állat, csak szimplán nincs feleslege, fitt.
Bocs, de anélkül is lehet emberi lénynek lenni, hogy káros szenvedélyeink legyenek + elhanyagoljuk magunkat az életnek valamely területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!