Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Babánk lesz de a férjem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babánk lesz de a férjem az exnek ír?

Figyelt kérdés

Kétszer elvetéltem tavaly, most ismét teherbe estem a múlt heti terhességi teszt szerint. Boldog vagyok, reménykedem és kicsit félek is. A férjem azonban mostanában különös, a telefon mindig nála van. A terhességnek örült de nem láttam rajta azt a kitörő boldogságot. Egy rövid pillanatban amikor a telefonja ott maradt előttem belenéztem és láttam az exének mit írt. Hogy rengeteget gondol rá. Mindig a fejében van.

Ezeket láttam csak abban a pillanatban meg a nő válaszát, hogy nem szabad.

Leraktam gyorsan mielőtt visszajött volna érte.

Mit csináljak? Úgy örülnék ennek a babának a tavalyi kudarcok után.

ma 14:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%

Hát a férjed viszont nem nagyon örül a babának.

Ő az exenek örülne.

ma 14:10
 2/19 anonim ***** válasza:
12%
Lehet tartozik neki az ex. Sokan gondolnak gyakran azoknak akiknek kölcsön adtak pénzt.
ma 14:12
 3/19 anonim ***** válasza:
86%

Szembesíteném és mérlegelnék, hogy fel tudom e nevelni, el tudom e látni a babát egyedül, van e segítség.

Tapasztalat, hogy még téged fog kihozni hibásnak a félrelépés miatt (hiszen érzelmileg már csal...).

ma 14:12
 4/19 anonim ***** válasza:
39%
Én ezért sem fogok soha férfinek szülni.
ma 14:14
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Fel tudod nevelni a gyereket egyedül is?
ma 14:17
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Én kidobnám. Csak azért nem csalt meg (HA nem tette) mert a másik nemet mondott.
ma 14:20
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Privátban írónak válasz, egy nő fel tudja egyedül nevelni a gyerekét. Hármat is. Egy nő tud férfi érintkezése nélkül gyereket szülni, csak egy spermabankba kell befáradnia. Válogathat is. Egy nő bárkivel fel tudja nevelni a gyerekét, nem kell hozzá egy férfi sem. 2025-ben élünk. Ennyi. (4)
ma 14:22
 8/19 A kérdező kommentje:
5 Szülői segítséggel igen
ma 14:26
 9/19 anonim ***** válasza:
82%
Ebben az esetben a helyedben megtartanám a babát (ő ártatlan) és elköltöznék.
ma 14:29
 10/19 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem akkor tedd azt. Ha szeretnéd a gyereket és tudod vállalni. Ő fizessen gyerektartást, aztán írogathat az exnek.
ma 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!