Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeretem a férjem? Van egy pici babánk, most mi lesz? Többi lent!
Teljesen kivagyok,adnátok tanácsot?
Röviden: Én 28,férjem 31 évesek vagyunk. Van egy 2 éves kisfiúnk. 10 éve vagyunk együtt,ebből 4 éve házasok.
A férjem egy héten 5-6 napot dolgozik,de akkor reggel 9kor megy és éjjel ér haza. amikor itthon van akkor is csak veszekszünk. :( Én már nem bírom,hogy ennyit egyedül vagyok!!! :( Amikor itthon van sokat segít,de mindent én csinálok a gyerekkel,még ha itthon van akkor is!
Mostanában észrevettem magamon,hogy pl mindennap kimegyek a fiammal a boltba és akkor teszek magamra pirosítot,szempillaspirál stb...(eddig nem érdekelt). Van a boltba egy férfi aki lehet,hogy tetszik?? nekem. Nemtudom.Tegnap amikor kiszolgált,komolyan mondom elkezdett verni a szívem,mint kamasz koromba! Most ez mi?? Tudom,hogy szar alak vagyok! :(( Ilyenkor mi van,mit tegyek? Negatív kommenteket nem szeretnék,köszönöm
ha senki nem ír,akkor is jól esett kiírni magamból.
egy elkeseredett anyuka.
Nem akarok beleszólni de egy 2 éves kisgyerek bőven nem pici baba.
Az egészben az a baj,hogy nem akartál tetszeni a férjednek egy nő akkor is legyen csinos és igényes ha gyereke van régen baj ha eddig nem érdekelt hogy nézel ki.
A kommunikáció a kapcsolat alapja ha nincs meg tönkre megy a kapcsolat el kellene mennetek kettesben valahova sőt legalább egyszer a héten csak kettesben legyetek,beszéljétek meg a problémákat az érzéseket.
Ha az emberrel valaki elkezd törődni akkor hirtelen fellángolás szerű érzése lesz kb 2-3 napig,akkor is ha kapcsolatban van ez elő fordul és természetes,de ettől még nem kell csapot-papot otthagyni,hanem a kapcsolatodat kell rendbe hozni ápolni.Miért nem mész vissza dolgozni? jót tenne,barátnőzz,járj el egyedül is kikapcsolódni.Lehet anya vagy de attól még nő vagy ember vagy igényekkel ezt sose felejtsd.
Ha helyesnek találsz más férfiakat, azzal nincs gond. Azzal sincs, ha picit jobban érzed attól magad, hogy valaki más is csinosnak, vonzónak talál. De azért ennél tovább nem mennék a helyedben. Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy a férjeddel való kapcsolatodat hogyan lehetne kicsit felfrissíteni. Pl. töltsetek el együtt egy romantikus estét, vagy szervezzetek 1-1 olyan programot néha, amit a gyerek születése óta nem. Hátha fellángol a régi tűz, kicsit felelevenedik bennetek az érzés, ami miatt annak idejét egymásba szerettetek.
A kicsit újra egymásra találnátok, a problémákat is könnyebb lenne megbeszélni, megoldani.
Mi 9 éve vagyunk együtt és 2 gyerkőc van (5 és 3,5 évesek) és jártunk mi is hasonló mélyponton - nem is egyszer - úgyhogy hidd el, tudom miről beszélsz.
Sokat segíthet egy jó barátnő is, akivel ki lehet beszélni ezeket a problémákat és talán ő kívülállóként reálisabban is látja a dolgokat.
Én is ebben a helyzetben vagyok!:( 7éve élünk együtt(nem vagyunk házasok),és van egy gyönyörű 3éves lányunk. Mindent de mindent én csinálok a gyerekkel. A párom is hajnalba megy este jön.
Kéthetente megy szombaton is. Múlt hét hétvégén itthon volt mind a két nap és ki sem dugta az orrát a lakásból,még addig sem hogy elmenjen a boltba vagy a gyerekkel sétálni.
Csak "nyavalyog" állandóan!
Sajnos egyre inkább azt érzem amit te!:((( Bocs hogy segíteni nem tudok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!