Tönkre tett a férjem és a családja! Egyedül maradtam 37 hetes terhesen! Nem is tudom mihez kezdjek! én nagyon szeretem a férjem de sajnos megkell válnom töle! Ha ő igy akarja! én nem szeretném de már nem tudom mit csináljak?
Hogy tudtál egyedül felvenni 14 M Ft-ot? Szerintem ha férjnél vagy, akkor az adósság is kettőtöké.
Okosat én se tudok mondani (talán majd ezután valaki), de az biztos, hogy minden hivatalos szervet megkérdeznék, hogy mit tehetek ebben az esetben.
Szia!
Nem igazán világos az egés zhelyzet.Miért hagyott el a férjed?És mire kellett a 14 millió?Nem közösen vettétek fel vagy hogy van ez, hogy csak neked kell fizetni?
Ha írsz bővebben, jobban tudok tanácsot adni.
ha férjnél vagy, és gondolom a 14M ft hitel jelzálog alapú, akkor a házastársadat kötelező volt bevonni. tehát ő is szerepel a hitelben, vagy adós, vagy adóstársként.
üljetek le és beszéljetek, ha ez nem megy, akkor menj ügyvédhez, mert tényleg nem lesz egyszerű egyedül
Én áruhiteles voltam, de ott is 500.000 Ft felett kellettek a házastárs/élettárs adatai és aláírása is. Mivel ekkora összeg felett már a házastársi vagyonközösség miatt csak az Ő tudomásával lehet hitelt felvenni.
Mindeképpen bezsélj vele, és ne hagyd magad hülyére venni.
szia,
ha lakáshitel, és nem tudod fizetni:
1. keress egy megbízható albérlőt magad mellé, akár kevesebb összegért és a babára is tud majd vigyázni.
2. add ki albérletbe az egészet, ha van hova költöznötök
3. add el az ingatlant, abból ki tudod fizetni a hitelt, mivel gondolom kellett önerő, valószínűleg marad a vételárból, abból meg megpróbálhatsz egy kisebb ingatlant kisebb hitellel venni, vagy bankba tenni, ha átmenetileg szülőkhöz, rokonokhoz tudsz költözni.
írj egy kicsit többet, úgy könnyebb segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!