Ha egyedül maradtam terhesen, de a babámmal nincs hova mennem és csak gyest fogok kapni, akkor hova fordulhatok segítségért?
Nem tudom mennyi, de van esély. Egy ismerősöm is anyaotthonba kényszerült a fiával. Aztán megismerte ott a jelenlegi férjét, azóta szép házuk van, és még egy gyerekekük.
Szüleid nem tudnak segíteni?
Én inkább attól félek, hogy tegyük fel eltöltök egy-másfél évet egy anyaotthonban, és utána mi lesz? 70-80 ezer forintos fizetésemből hogyan fizetek albérletet, rezsit, bérletet, ételt (magamnak és a picinek) és még sorolhatnám... Nem az első évtől félek, ha másnem anyaotthonban megoldanám. De utána?!
Az apa közölte, hogy ha megtartom a picit, akkor elhagy (10 hetes vagyok), pedig amikor rákérdeztem, hogy ha valaha terhes lennék, mi lenne, azt mondta hogy örülne és felnevelnénk... Jelenleg még együtt lakunk. Most lényegtelen, hogy ezek után mi lesz ebből a kapcsolatból, nem is ezen rágódom, elsőként szeretnék valamilyen megoldást találni. Abortuszt nagyon nem akarok, pedig félek, hogy az lesz a vége. Csütörtökre vagyok kiírva műtétre, de nagyon nem akarom!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!