Özvegy kismamákkal szeretném felvenni a kapcsolatot! Én 33 hetes terhesen és egy 1 éves kisfiúval maradtam egyedül. Aki hasonló helyzetben van írjon! Jó lenne lelket önteni egymásba. Hogyan tovább?
Szia, az én párom is motorozik, van egy 5 hós kisfiúnk, nagyon-nagyon sok barátunkat veszítettük el már...mindig rettegek most már, amikor motorra ül és elmegy. Tudom, hogy ő nem hibázik, nagyon-nagyon jól vezet, már 8 éve motorozunk együtt. De az autósok, az utak minősége...nagyon félek néha, hogy hazajön-e.
Őszinte részvétem neked, és sok erőt, kitartást kívánok neked! Ha gondolod nyugodtan írj privát mailt! szívesen beszélgetek-levelezek!
Az én férjem is motoros. Babánk születése előtt sokat motoroztam vele. El is határoztam, hogy a jogosítványt is megcsinálom és veszünk nekem is motort, de terhes lettem, így elfelejtődött ez a terv. Nem bánom egyébként. A férjem miatt én is aggódom a motoros szezon ideje alatt. Ő nem szokott gyorsan menni, szerinte nem éri meg, de akkor is meg lehet könnyen a baj.
Bocsánat, hogy nem pontosan a kérdésedre válaszolok. Nagyon sajnálom, ami veletek történt...
A kistestvér lány lesz vagy fiú? Mi lesz a neve?
Nagyon sajnálom ami Veletek történt, azt hiszem hogy hallottam a hírekben, hogy mi történt Veletek! Az én férjem már szerencsére nem motorozik, de kamiont vezet...
Sok erőt és kitartást kívánok Neked a gyermekeitek felneveléséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!