Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olyan rossz egyedül. Hasonló...

Olyan rossz egyedül. Hasonló cipőben valaki?

Figyelt kérdés
Férjem külföldön dolgozik,én itthon 3hós kislányunkkal.
2009. nov. 7. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
szar ügy. az én férjem minden évben kb. két hónapot tölt külföldon, kétnapos-egy hetes szakaszokban. ilyenkor barátnőzök, nagyszülőzök. ha egyedül vagyok nagyon rossz. egyszer egy út alkalmával nagyon magas lett a gyerek láza, az igazi para volt, azóta ha lehet nem maradok teljesen egyedül. 40 fokos lázat nem tudtam levinni estétől reggelig (kétféle lázcsillapító, kúp, szuszpenzió, ülőfürdő) végül az orvos segített...nem volt kellemes
2009. nov. 7. 16:39
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Szia mink 1 hónaposak vagyunk és most készülök kimenni életem legnehezebb és legfájdalmasabb döntése de nincs mit tenni.Kitartás egyszer letelik.
2009. nov. 7. 17:19
 3/8 anonim válasza:
100%
Nagyon rossz lehet ,nekem is külföldön dolgozik a férjem nem vagyok egyedül de mégis annyira várom hogy haza jöjjön.
2009. nov. 7. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Én már a 2. pici gyermekemmel csinálom ezt végig. Sőt mindezt megspékelve még egy jókora építkezéssel is

!

Igaz, nem hosszútávon van távol, "csak" napokat. De amint hazajön, 1-2 nap is újra úton van.

Nehéz hozzászokni, nálunk főleg az aklimatizálódás a nehéz, mindig az új helyzethez. :-(

2009. nov. 7. 22:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Mi is építkezünk. :) Az én férjem 2hetente van itthon 1,5napot. :(
2009. nov. 7. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:

22:27-es vagyok ismét

Nálunk is kb. ilyen az otthon töltött arány. :-(

Mi nagy ritkán (évente 1-2-szer) megyünk vele, egy útra. Ennyi. De ez is inkább fárasztó, mint élvezetes. Mindenesetre arra jó, hogy legalább ekkor éjszakánként együtt vagyunk.

Ha belegondolok, nem is tudom, hogy fogant meg a második gyermekünk...... :-D

Az elsőt tudom: Svájcban, szintén egy ilyen alkalommal. :-D

Csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel! Remélhetőleg ez egy átmeneti időszak egy reményteljesebb nyugodtabb időszak előtt. Én legalábbis ezzel vigasztalom magam.

Nézd az előnyét!: Tökéletesen önállóvá, sőt életképessé válik az emberlánya. Azért ez sem egy hátrány! :-D

2009. nov. 7. 23:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy,köszönöm. És minden tiszteletem a tiéd(2picivel).
2009. nov. 7. 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Ugyan! Másodszorra már könnyebb! :-D

Neked is! A pici babához pedig gratula! :-D

2009. nov. 7. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!