Tönkre tett a férjem és a családja! Egyedül maradtam 37 hetes terhesen! Nem is tudom mihez kezdjek! én nagyon szeretem a férjem de sajnos megkell válnom töle! Ha ő igy akarja! én nem szeretném de már nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
felvetettek velem 14.000.000 ftot!addig minden szép és jó volt.majd terhes lettem!a babát szerintem senki nem akarta rajtam kivül!most ott tartunk hogy férjem a családját választotta helyettem és a kislányunk helyett aki 3hét mulva megszületik!egyedül nevelni még csak csak!de 14.000.000 ft tartozással lehetetlen!2009. jún. 21. 23:21
11/11 A kérdező kommentje:
amikor felvettem akkor még nem volt a férjem!adóstárs nem kellett mert lakásvásárlási hitel ingatlanfedezettel!csak neki fontosabb a család a pia meg a haverok!na meg hogy legyen mit elherdálni!engem is utál a családja!de nem gáz mert én se szeretem őket jobban!teljesen ellenem fordítják a férjem!
2009. jún. 23. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!