Ez már mindig így lesz?! Mióta megszültem 4,5 hónapja alig van libidóm. Nagyon szeretem a férjem, jó vele a sex, de valamiért nem akarom. Aggódom magam miatt...
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 22:28
1/8 anonim válasza:
én azt szeretem ha már napközben szeretgett a férjem rám figyel és finoman, kedvesen telik a napunk így estére viszonozni tudom a kedves figyelmességét. De ha elfelejt napokig és fáradtan a tévét nézi semmi jókedv, uncsi minden ,hát akkor este hiába bujik hozzám az már nekem nem lesz olya jó.A figyelmessége ( napközben)fontos számomra attól tudok olvadni.
2/8 anonim válasza:
Ne aggódj! A szülés nagy "trauma" volt a szervezetednek. Időbe telik, amíg regenerálódik. Ha mondjuk 1 évvel a szülés után is így marad, akkor lehet gyanakodni. Lehet, a fogamzásgátló miatt is. Ha használsz válts, vagy térjetek át egyébre...
3/8 anonim válasza:
Gyógyszeres kezelés, betegség, kialvatlanság, érzelmi válság, nem megfelelő életmód, táplálkozás. Ez csak pár lehetséges oka annak, amiért úgy érzed, kevésbé kívánod a szexet. Érdemes a színfalak mögé is bekukkantani néha!
Lehet növelni!
Különféle gyógynövényekkel, vagy adott esetben mesterséges libidónövelőkkel fokozható a nőknél is a szex vágy. Ezek segítségével jobb lehet a szex neked is és a partnerednek is.Minden a háttérben húzzodik mit érzel a lelkedben attól függ???
4/8 anonim válasza:
Amig szoptattam az enyém is szinte 0 volt!
Utána a ciklusom rendeződött,és a libidóm is helyreállt.
5/8 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, megkérdezhetem h szülés után mennyi idővel állt vissza minden? Már 8 hónapja szültem és azóta semmi, mi még 1x sem, és miattam... Nagyon ciki. Még van tejem, de nem sok, ciklus egyelőre sehol. Vki írta a vágynövelőszereket, tudnál konkrétumot írni? Elnézést az off-ért.
6/8 anonim válasza:
Az előbbit akár én is írhattam volna szó szerint! Illetve annyi különbséggel, hogy nekem most jött meg először 8 hónap múlva, és szoptatok még. Kicsit hogy van sorstársam, mert látom hogy nem feltétlen bennem van a hiba :) És bízom hogy most lesz valami, miután megjött (legalább valami jó is lenne abban hogy megint van havim, mert amúgy lelombozódtam hogy pont nyárra megjött :))
7/8 anonim válasza:
21.46-os vagyok, öröm az ürömben, én is azt hittem csak én vagyok ilyen, hát így ketten vagyunk :P. Remélem a korábbi válaszolók jelentkeznek és okosabbak leszünk :)
8/8 anonim válasza:
Aki az "utolsó" válaszolótól kérdezett:
miután abbahagytam a szoptatást,megjött elég hamar,és utána már simán volt kedvem "ráugrani" a páromra:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!