Miután megszültem, milyen papírokat kell intézni a gyereknek? Mi az, amit intézhet a párom, és mi az, amit csak én intézhetek? (Tgyást fogok kapni. ) És ezekhez milyen papír kell?
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 12:57
1/3 anonim válasza:
Mindent intézhet a párod is, legfeljebb adj neki meghatalmazást.
A tgyás igénylőt kitöltöd, aláírod, és a papírokkal együtt ő is be tudja vinni a munkáltatódnak.
Az anyakönyvi kivonatot neki is kiadják, hiszen ő az apa, a TAJ kártya meg úgyis postán jön.
2/3 anonim válasza:
a kórházban felkeres az anyakönyvezető.Egy hét múlva a párod elmehet az anyakönyvi kivonatáért.A lakcímkártyát kipostázzák,ugyan úgy a tb kártyát is.Valamint az adókártyát is,de azt kb 1-2 hónap alatt.Ha kitöltötted a papírokat,akkor a párod is leadhatja.Mi is így csináltuk.
3/3 anonim válasza:
Én még semmit nem intéztem magam. Most hogy beteg lett a fiam, a GYESt, emelt családit, közgyógyot is anyukám intézte és mire kijöttünk a kórházból minden el volt rendezve. Meghatalmazást sem adtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!