Amióta megszültem nem kívánom a szexet!?
Figyelt kérdés
Amióta megszületett a kisfiam,(8 hónapja) nem kívánom a páromat, sőt a szexet egyáltalán nem,még gondolni sem tudok rá. Pedig szeretem a páromat, minden rendben van velünk. Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit lehetne tenni ez ellen? Mert nem akarom őt megbántani.2011. márc. 11. 08:15
1/6 anonim válasza:
Nem szoptatsz?
A hormonoktól simán lehet, hogy nem kívánod a szexet.
2/6 A kérdező kommentje:
nem szoptatok! Egy hónapig tudtam csak szoptatni
2011. márc. 11. 08:32
3/6 anonim válasza:
Én egy éve szültem, hasonlóan érzek mint te, nagyon-nagyon ritkán talán kéthavonta egyszer kívánom, de amúgy egy "fadarab" lettem.Borzasztóan hiányzik a régi énem aki szeretett szexelni:(Öregedő házaspár lettünk miattam és nem tudom mit lehetne tenni.
4/6 A kérdező kommentje:
Most már én is ott tartok..hogy havi egyre rászánom magam, hogy neki jó legyen, de még azt sem kívánom! Szörnyű dolog ez, attól is félek, hogy előbb-utóbb más nőnél fogja keresni amit tőlem nem kap meg.:-((
2011. márc. 11. 09:58
5/6 A kérdező kommentje:
(Ja és 22 éves vagyok, Ő is !)
2011. márc. 11. 10:00
6/6 anonim válasza:
Én is hasonlóan voltam. Annyira elfáradtam estére, hogy mire párom hazajött, elaludtam. De mikor betöltötte a lányom az egy évet sokat álmodtam szexfilmbe illő jeleneteket. Akkor kezdtem el újra kívánni az együttléteket. Szerencsére ő nem siettetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!