Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nő vagyok. Megszültem a második gyermekemet, és azóta nem kívánom az együttlétet. A párom naponta próbálkozik, én meg elhajtom. Mit csináljak? Már naponta ezen veszekszünk. Félek, rámegy a kapcsolatom.
Ha tudod,akkor miért zavarod el??Lehet,hogy az első pár alkalom nem fog jól esni,de vissza kell szokni és tudatosítani,hogy nem csak a gyerek a fontos!!
Hagyd magad,mert máshol fogja keresni!!
Eloszor az merult bennem, hogy mikor szuletett a baba?
Mert 6 hetig nem is ajanlatos a szex meg utana, de ezt biztos a nodokid is elmondta, ilyenkor csak farkas poz van. (pasi ul a lyuk mellett, es csak vonyit:))) Na, de most komolyan!
En egyszer olvastam Lux Elvira szexualpszihomokus egyik konyvet. O erre azt irta, hogy az allando kozeledestol, "kovetelestol" (jo ertelemben), az normalis, ha a masik menekulore fogja, vagyis nem kivanja elutasit. Pont egy ilyen esetet irt le, mint a tietek. Azt jevesolta a nonek, kezdjen el minden este "ramaszni" (hu de rosszul hangzik) a ferjere, aki kezdetben elvezte majd besokallt. Igy megerezhette, milyen rosszul erezte magat a no a kapcsolatban a folytonos teljeseites miatt.
A ti esetetek, nem ilyen gaz, csak ezt el akartam meselni.
Szerintem is azonban (ha mar tul vagy a 6. heten) lassan le kellene fekudnod vele. Hagyd, hogy kenyeztessen, pettingejetek sokat, ugyis eves kozben jon meg az etvagy:)))
Hehe, nem akarsz hozzám jönni inkább? :-) Most én vagyok úgy, hogy az Istennek sem bírom magam rávenni a szexre, hulla fáradt vagyok mire hazakerülök munkából, és utána is van még dolgom általában.
28F
10:48 ujra
Akkor probald ki Lux Elvira trukkjet, hatha bejon. Tuti a sok kozeledes miatt blokkolsz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!