Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen idő közönként szexeltek? Mi az ami túl sok szexnek számít? Pl 2-naponta szex az sok? Vagy hetente? Ti milyen idő közönként szexeltek?
2-3 napi egynél többre sajnos a nemi szervem nem alkalmas, mert kidörzsölődik, és fáj. Szóval ilyen időközönként, plusz annyiszor elégítem ki orálisan, amennyiszer szeretné.
19/L
Sztem arra a kérdésre, hogy mi számít soknak csak te tudod a választ, hiszen ez egyénfüggő, mindenkinek más az igénye. Ha neked napi 2x esik jól, és a párod is hasonló véleményen van akkor hajrá :)
Én amúgy átlagban napi egyszer szoktam, de én pl. ált benne vagyok többen is :)
Irigykedek :D komolyan :D
3-4 havonta vagyok együtt a férjemmel... pedig fiatal vagyok, 28 éves... én is szívesen szexelnék napi 2 szer :D én nem miattam, Ő nem kívánja, állítólag...
hát sajnos csak hetente olyan 2szer kb.De ez nagyon kevés:/.napi 3 lenne a jó nekem minimum:)
L19
En pl amikor a parom itthon van akkor szinte mindennap eleg sokaig:D
Szerencsenkre mindketten sokaig birjuk:3
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!