A férjem ma elment külföldre dolgozni, nagyon hiányzik, féltem, szeretem nagyon, még soha nem járt ki dolgozni, kislányunk kérdezi, apa mikor jön? Mit tegyek könnyebb legyen számunkra? Hiányzik nagyon.
Hú én is az a fajta vagyok aki nem sokáig bírja apa nélkül.Ha már fél órával később jön már rosszul vagyok.Ha hétvégén dolgozik attól is rosszul vagyok.8 hetet ki sem bírnék.
DE!!!!Ha anyagi oldalról nézem muszály kibírni.Sajnos a család rovására megy.
Melyik országba ment? Beszél valamilyen idegen nyelvet?
Skype-on tudnátok telefonálni?
Vághatjátok a centit minden nap, és úgy jobban láthatja a kislány is, hogy egyre közelebb az idő, amikor apuka hazaér. Mesélhetsz neki, hogy hol van az apuka, képet mutathatsz neki a környékről.
Bízz benne, biztos talpraesett, ha külföldön talált munkát. Persze azért nem árt óvatosnak lennie, de külföld gyakran biztonságosabb, mint hazánk.
Az én férjem is a Balcsi mellett dolgozik igaz 80km-re az otthonunktól de akkor is minden nap nem tud haza jönni.(több lenne a leves mint a hús,ugye a benzin nagyon drága)Sok munkájuk van,kisfiúnk 3,5éves nagyon észre veszem hogy nagyon jó lenne apa ha mindig itthon lenne!:((
Mi már ezt csináljuk 3éve szóval hidd el nehéz nagyon és pokolian hiányzik nekünk de tudom hogy értünk csinálja!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!