Ma teszteltem pozitívat elősször. Már 5napja késik. Nem tudom ki a gyerekem apja. A férjem, vagy a sógorom (csak egy kaland volt) én a férjemet szeretem, de nem tudom, hogy mitévő legyek, elmondjam-e neki, hogy az öccse is esélyes az apaságra?
off:
pontozz le nem érdekel, de ez nagyon gáz amit csináltál!!!! undorító! a sógorod volt a legközelebb??? legalább mással csaltad volna, meg a férjedet!
és a kérdésedre válaszolva: szerintem egy ilyen dolgot, igenis el kell mondani!!!! ez komoly dolog! nem lehet, elsumákolni. vagy egész életedben ezen akarod, hogy kattogjon az agyad?
"vagy egész életedben ezen akarod, hogy kattogjon az agyad?"
igen, azt.
hülyeséget csinált? de még mekkorát!
lelkiismeret furdalása van? legyen is!
az ő büntetése az lesz, hogy egy életen keresztül titkolhatja a dolgot, a sógoré meg az, hogy folyton arra gondolhat, lehet az ő gyereke.
MÁSOKAT NEM KELL BÜNTETNI!
ugyan már ha egy pasi lép félre az ok mert hát férfi de ha egy nő az undorító? előfordul ilyesmi! ha a férjedet szereted és ő is téged nem mondanám el de akkor soha!! mert ha később a gyerek megtudja tuti nagyon fog érte haragudni és nem csak ő! a sógorod nem jön rá?
vagy indulj tiszta lappal és mond el de akkor ne lepődj meg ha a párod elhagy, mert a legtöbb férfi úgy van ezzel hogy csak neki szabad és azt bocsássuk meg de a nőknek tilos az ilyesmi, nagyon képmutató dolog de ez van ennyit az egyenlőségről! :-(
Gondoltam,hogy kapok hideget,meleget tőletek.Bár meglepően tapasztalaom,hogy vannak,akik nem ítélnek el engem.Köszönöm!
Szeretném megtartani a babát,azt nem tudom mit tegyek,de ha kell,akár egyedül is felnevelem....Bár minden vágyam a férjemmel egy boldog család.A sógorom,nem sejt semmit,ez egy botláős volt a részemről-részünkről,szeretjük egymást,de csak barátilag,nincs más érzelem.Egyenlőre nem tudok a tükörbe nézni,de mégis boldog vagyok,hogy egy kisangyal van a pocakomba.
Én sem mondanám el!Soha!Igaza van annak aki azt írja,kattog az agyad majd örökre,az a büntetésed.Ha elmondanád a lelkiismeret furdalás utána is megmaradna hiszen ezen változtatni nem tudsz.Szerintem az esély is hogy kire hasonlít kevésbé feltűnő lenne,hiszen családtag, a testvére.
Ha elmondod tuti elhagy és nem csak az Ő családja de a tied is ellened fordul.Sajnálatos hogy ez történt.De undorítóbb hogy a saját testvére nem tudott ellenállni mintsem amit te tettél.Ő is hibás.Ha megtartod a babát ne mondd el.Próbáld meg feldolgozni akár segítséggel is.Senkinek nem mondhatod meg,mert senkiben nem lehet megbízni.Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!