Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma teszteltem pozitívat...

Ma teszteltem pozitívat elősször. Már 5napja késik. Nem tudom ki a gyerekem apja. A férjem, vagy a sógorom (csak egy kaland volt) én a férjemet szeretem, de nem tudom, hogy mitévő legyek, elmondjam-e neki, hogy az öccse is esélyes az apaságra?

Figyelt kérdés
37évesvagyok már több mint 3éve nem jön a baba. Hiába próbálkoztunk.4éve vagyunk házasok, nem tudom mit
2011. jan. 17. 11:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
hát ha a férjeddel nem jött össze, akkor elég nagy az esély arra, hogy az öccse az apa.
2011. jan. 17. 11:52
 2/24 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ne mondd el. Az egész házasságotok rámenne. Ez egy olyan dolog amivel felesleges fájdalmat okozni. Mert ha mégis a férjedtöl van, lehet akkor sem akarna veletek lenni amiért a sógoroddal is lefeküdtél. Lehet lepontozni.
2011. jan. 17. 11:53
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

off:

pontozz le nem érdekel, de ez nagyon gáz amit csináltál!!!! undorító! a sógorod volt a legközelebb??? legalább mással csaltad volna, meg a férjedet!

és a kérdésedre válaszolva: szerintem egy ilyen dolgot, igenis el kell mondani!!!! ez komoly dolog! nem lehet, elsumákolni. vagy egész életedben ezen akarod, hogy kattogjon az agyad?

2011. jan. 17. 11:53
 4/24 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem kellett volna megtenni,és akkor lenne nyugodt az életed.De ha már így történt,nem mondanám el....de igaz ami igaz,egész életemben ezen kattognék!
2011. jan. 17. 11:58
 5/24 anonim ***** válasza:
92%
megmondanam,nem tudnek igy elni es a ferjem szemebe nezni.
2011. jan. 17. 11:58
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy ezen a fórumon fogsz választ kapni a kérdésedre.Ugyanis nem ismerjük sem a Te, sem a férjed érzéseit. Lehet, hogy elfogadná a dolgot, mert annyira vágyik gyerek után, de az is lehet, hogy ettől teljesen szétszakadna a család. Az is kérdés, hogy te mennyi ideig tudod magadban tartani, hogy megvan-e benned az igény az igazságra? Talán annyi a lényeg, hogy még most döntsd el. Nem hiszem, hogy van annál rosszabb, ha a gyerek néhány éves korában derül ki, és ne adja az isten, de a férjed akkor taszítja el magától.
2011. jan. 17. 12:04
 7/24 anonim ***** válasza:
77%

"vagy egész életedben ezen akarod, hogy kattogjon az agyad?"

igen, azt.

hülyeséget csinált? de még mekkorát!

lelkiismeret furdalása van? legyen is!

az ő büntetése az lesz, hogy egy életen keresztül titkolhatja a dolgot, a sógoré meg az, hogy folyton arra gondolhat, lehet az ő gyereke.

MÁSOKAT NEM KELL BÜNTETNI!

2011. jan. 17. 12:07
 8/24 anonim ***** válasza:
34%

ugyan már ha egy pasi lép félre az ok mert hát férfi de ha egy nő az undorító? előfordul ilyesmi! ha a férjedet szereted és ő is téged nem mondanám el de akkor soha!! mert ha később a gyerek megtudja tuti nagyon fog érte haragudni és nem csak ő! a sógorod nem jön rá?

vagy indulj tiszta lappal és mond el de akkor ne lepődj meg ha a párod elhagy, mert a legtöbb férfi úgy van ezzel hogy csak neki szabad és azt bocsássuk meg de a nőknek tilos az ilyesmi, nagyon képmutató dolog de ez van ennyit az egyenlőségről! :-(

2011. jan. 17. 12:21
 9/24 A kérdező kommentje:

Gondoltam,hogy kapok hideget,meleget tőletek.Bár meglepően tapasztalaom,hogy vannak,akik nem ítélnek el engem.Köszönöm!

Szeretném megtartani a babát,azt nem tudom mit tegyek,de ha kell,akár egyedül is felnevelem....Bár minden vágyam a férjemmel egy boldog család.A sógorom,nem sejt semmit,ez egy botláős volt a részemről-részünkről,szeretjük egymást,de csak barátilag,nincs más érzelem.Egyenlőre nem tudok a tükörbe nézni,de mégis boldog vagyok,hogy egy kisangyal van a pocakomba.

2011. jan. 17. 12:29
 10/24 anonim ***** válasza:
39%

Én sem mondanám el!Soha!Igaza van annak aki azt írja,kattog az agyad majd örökre,az a büntetésed.Ha elmondanád a lelkiismeret furdalás utána is megmaradna hiszen ezen változtatni nem tudsz.Szerintem az esély is hogy kire hasonlít kevésbé feltűnő lenne,hiszen családtag, a testvére.

Ha elmondod tuti elhagy és nem csak az Ő családja de a tied is ellened fordul.Sajnálatos hogy ez történt.De undorítóbb hogy a saját testvére nem tudott ellenállni mintsem amit te tettél.Ő is hibás.Ha megtartod a babát ne mondd el.Próbáld meg feldolgozni akár segítséggel is.Senkinek nem mondhatod meg,mert senkiben nem lehet megbízni.Kitartás

2011. jan. 17. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!