Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma teszteltem pozitívat...

Ma teszteltem pozitívat elősször. Már 5napja késik. Nem tudom ki a gyerekem apja. A férjem, vagy a sógorom (csak egy kaland volt) én a férjemet szeretem, de nem tudom, hogy mitévő legyek, elmondjam-e neki, hogy az öccse is esélyes az apaságra?

Figyelt kérdés
37évesvagyok már több mint 3éve nem jön a baba. Hiába próbálkoztunk.4éve vagyunk házasok, nem tudom mit
2011. jan. 17. 11:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
Ha egy pasi lép félre az ok. Szerintem meg nem. Ez így is úgy is undorító, de nem ítéllek el, nincs jogom hozzá. Felnőtt nő vagy a tetteidért vállalni kellene a felelősséget. De megéri e? Nem magad miatt, hanem összetörnéd vele a férjed szívét. Ráadásul lehet a gyerekre sem tudna ránézni. Ezt kell mérlegelni.
2011. jan. 17. 12:38
 12/24 anonim ***** válasza:
49%
utolso ott a pont...merlegelni kell...azt kell nezni hogy melyik dontesseddel bantasz meg kevesebb embert...ha most elmondod azzal tonkreteszed a ti csladotokat is es a sogorodet is...nem szep amit csinaltal de ez van mar megtortent most inkabb azzal kell foglalkozni hogy biztos hatteret es szereto csaladot biztosits a babadnak + amirol az ember nem tud az nem faj
2011. jan. 17. 12:47
 13/24 anonim ***** válasza:
36%

12.21-es vagyok

el ne vetesd a babát! tuti bánnád egész életedben jobban mint a félrelépést mert hát lehet a párodtól sosem lehet saját gyerek így meg boldogok lehettek mindhárman a férjeddel ha te fel tudod ezt dolgozni, igen veheted úgy ennyi a büntetésed, de dolgozd fel mire megszületik a baba nem kell egész életedben vezekelni érte, azért nem akkora hatalmas bűn ez!

legyetek boldogok a picivel neki is így lesz a legjobb!

2011. jan. 17. 12:49
 14/24 anonim ***** válasza:
49%
még annyi, az előttem szóló két válaszadónak igaza van teljesen egyetértek velük!
2011. jan. 17. 12:51
 15/24 anonim ***** válasza:
96%
Bocs,de miféle babatervezésben voltatok ti a férjeddel,ha közben képes voltál a testvérével(?)szexelni..?Nincs annál szentebb dolog,mint amikor egy pár gyermeket tervez,akkor születik A CSALÁD,elképzelni nem tudom,hogy lehet éppen ilyenkor megcsalni a másikat..szerintem igen nagy bajok lehetnek már ott a házasságban,ha ebben a szituációban ilyesmire vetemedtél,szóval én tuti elmondanám neki..
2011. jan. 17. 14:17
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Az vesse rá az első követ aki még nem hibázott!!!!! Születtek már gyerekek házasságon kívül. Ki tudja hány. Én megtartanám, és senkinek nem szólnék egy szót sem. A férjedet hagyd szerintem ebbe a tudatba. Még a Sógorodnak se szóljál. Ez maradjon meg benned örökre. Lehet a férjednek nem is lehet gyereke, és ezért nem jött még össze nektek.
2011. jan. 17. 17:01
 17/24 anonim ***** válasza:
Mi van ha egyszer megbetegszik a férjed, kivizsgálásra küldik, és teljesen véletlen kiderül hogy nem lehet soha gyereke? Ettől függetlenül én sem mondanám meg!!
2011. jan. 17. 18:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Utolsónak: szerintem semmi nem lenne. Csinálnának dns tesztet, és kiderülne, hogy csoda történt, az asszony nem lépett félre, hiszen, mivel a testvér az apa - úgy tudom - a különdbséget nem lehet kimutatni. Én nem mondanám el. Nem tenném meg, hogy átrakom a terhet a többiekre. Egyben marad a család, mindenkinek teljesül a vágya, és nem derülhet ki, mert nem lehet bizonyítani. M.
2011. jan. 17. 21:03
 19/24 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel kérdezhetném azt is, hogy mi van ha megtámad Albánia??? Vagy ha Felrobban a föld 2012-ben?? A férjének a testvére. Tehát rokoni szálak vannak. És mi van ha mégis a férj az apa?? Ne legyünk már Maunika sóóó.

Még mindig tartom magam ahhoz, hogy tartsd meg. És soha senkinek ne mond el. Jobb lesz ez így szerintem mindenkinek. Mindenki örülni fog. Te, hogy nem hagy el a férjed egy babával, a férjed is hogy apa lesz, a sógorod is hogy nem megy tönkre a házassága.

2011. jan. 17. 23:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Csak egy kerdes? Sogorod ha esetleg szamolgat es leesik neki,hogy "ido" szerint lehet,hogy ove a gyerek, nem szolna semmit? O is hazas?
2011. jan. 18. 05:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!