Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma teszteltem pozitívat...

Ma teszteltem pozitívat elősször. Már 5napja késik. Nem tudom ki a gyerekem apja. A férjem, vagy a sógorom (csak egy kaland volt) én a férjemet szeretem, de nem tudom, hogy mitévő legyek, elmondjam-e neki, hogy az öccse is esélyes az apaságra?

Figyelt kérdés
37évesvagyok már több mint 3éve nem jön a baba. Hiába próbálkoztunk.4éve vagyunk házasok, nem tudom mit
2011. jan. 17. 11:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ezt jól összehoztad! Ha már a férjed iránti nagy szerelmedben sikerült a sógoroddal összejönni, legalább vigyáztatok volna!! Ettől függetlenül azt is megértem, ha elmondod, azt is, ha nem. DE! Az a rossz hírem van, hogy ezek a dolgok előbb vagy utóbb ki szoktak derülni! Az élet ilyen, családon belüli tapasztalatból írom! Az is igaz, hogy, a legtöbb, amit kaphat az ember, az egy gyermek, és ami nem derül ki, az nem fáj, de sajnos neked már mindig együtt kell élni könnyelmű botlásod következményével! Aludj rá párat!
2011. jan. 18. 11:11
 22/24 anonim ***** válasza:

"Csinálnának dns tesztet, és kiderülne, hogy csoda történt, az asszony nem lépett félre, hiszen, mivel a testvér az apa - úgy tudom - a különdbséget nem lehet kimutatni. "

Mar bocsi de ez hulyeseg,a dns az egyedi,nekem es az ocsemnek nem egyforma a dns unk,az minden embernel mas.

2011. jan. 18. 13:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Utolsónak: én úgy tudom, hogy nem hülyeség. Testvérek, illetve felmenők között olyan kicsi a különbság, hogy nem lehetne megállapítani, hogy melyik az apa. Egy dokfilmben láttam, ahol tömegsírból próbálták meg azonosítani, hogy melyik-melyik volt, és nem tudták...
2011. jan. 19. 13:34
 24/24 anonim ***** válasza:

KAKUKK!

Nekünk tök mindegy mit csinálsz. Semmi közünk hozzá. Nem is értem miért itt keresel megoldást. Ne kísérts minket az ítélkezés lehetőségével.

2012. jan. 2. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!