Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem nem szexel velem. Nincs senkije, nem kivan engem. Mas is el igy? Csak olyanoktol varok valaszt akik hasonlo cipoben jarnak.38eves vagyok van egy fel eves babank, masok altal jo csaj vagyok. Mit tegyek? Szeretjuk egymast!
pont a napokban volt egy kérdés - a férj bent volt a szülésnél, és azóta minden szexnél beugrik neki a kép, ahogy a gyerek bújik ki és egyből annyi az izgalomnak és inkább nem is kezdeményezi az együttlétet
nem lehet nálatok is hasonló?
Igen, sajnos. És elkövettem az elején azt a hibát, hogy ráhagytam, és adtam neki időt, hogy megszokja az új helyzetet, a változásokat a testemen... Túl türelmes voltam. az eredmény pedig, hogy 2009 óta nem nyúlt hozzám. 36 éves vagyok, testileg jobb formában, mint a terhességem előtt, érdeklődők lennének, csak a férjemnek nem kellek.
Őszintén remélem, hogy Te nem jársz így.
Kedves 11.32-es:)Szules utan 2kg maradt rajtam es igy is 60kg vagyok!Es mint irtam,nem minden ferj kur-ahogy Te fogalmaztal-felre:)
Es ha elolvastad volna a kerdesem,kertem hogy csak olyanok irjanak,akik tapasztaltak hasonlot!Szoval a Te ferjed felre kur,es kover vagy mint egy diszno!Szep napot Neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!