Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem nem szexel velem. Nincs senkije, nem kivan engem. Mas is el igy? Csak olyanoktol varok valaszt akik hasonlo cipoben jarnak.38eves vagyok van egy fel eves babank, masok altal jo csaj vagyok. Mit tegyek? Szeretjuk egymast!
Szia!
Én 25 éves vagyok, a férjem ugyanennyi. Van egy 4 és fél és egy 2 éves lányunk.
Nem szexelünk. Vagyis. Van, hogy havonta 5ször, ami már iszonyat soknak mondható, aztán 3-4 hónapig hozzám sem ér. Állítólag fáradt, ideges, na de hogy lesöpör magáról???????? Állítólag nincs baja velem, és nem is lép félre, de akkor mi van??? Tegnap este mondtam neki, hogy egy könyvben bejelöltem neki részeket,amíg tusolok olvasson kicsit. Olvasott is. Majd elfordult és aludt. Megjegyzem, ha ettől a könyvtől nem indul be, semmitől.... Odalent minden rendben vele, azzal nem lehet baj. Szerintem egyszerűen undorodik tőlem. Oda jutottam, hogy már nem járok csukott szemmel. Mondhat akárki akármit, a szex igenis az alapköve a házasságnak, az együttélésnek. Ha nem működik, akkor szerintem halott ügy...
Mi is így élünk hosszú ideje ahogy elmondtátok, nincs szex, de nincs félrelépés sem.
Nem értem, miért nem tanítják az iskolákban hogy erre lehet számítani, erre készüljön az ember, óriási csalódás az egész.
N34
Itt egy férfi véleménye, pontosabban inkább egy férfi esete: kapcsolatunk elején (sok éve) rendben mentek a dolgok, értsd: úgy mint a nyulak. Gondoltam ezen a téren rendben leszünk, azonos az étvágy, de ez az időszak nem tartott sokáig (1-1,5 év), eljutottunk a havi 5-6, majd 3-4 alkalomig. AZ évek során időnként voltak pár hetes fellángolások, akkor minden nap és naponta többször is (parkban, autóban, bárhol), de ezek is elmúltak. RENGETEG elutasítást kaptam, sokat szenvedtem emiatt, pedig bevetettem a rózsaszirmos szobás, meg fürdős-masszázsos trükköket is. Önmagában az is rossz, hogy folyton az egyik fél kezdeményez, de amikor már a(z egyoldalú) kezdeményezés is állandó falba ütközik az igencsak le tudja rombolni a férfiönbecsülést ...és emellett még hűséges is maradtam, pedig ahogy teltek az évek egyre több alkalmam adódott, egyre több "felajánlás" érkezett, egyikkel sem éltem. A sok kínlódás ellenére feleségül vettem és a havi 3-4 alkalom mellett szerencsére összejött a baba fél év alatt, de bármennyire is imádom a kicsinket (már 1 éves), ki kell mondjam: én még rosszabb pozícióba kerültem, azóta összetehetem a kezem a havi 1-2 akcióért. Arról már nem is álmodom, hogy ne nekem kelljen kezdeményezni és véletlenül azt érezzem, hogy kellek a másiknak, csak legalább a közeledés legyen már pozitív fogadtatású. Ha este próbálkozom (babafektetés után), akkor MAJD reggel...ha reggel próbálkozom (babaébredés előtt), akkor MAJD délután...ha délután próbálkozom (délutáni babaszundi alatt), akkor MAJD este...és ez így megy állandóan. Tekintettel voltam a terhesség alatt arra is, hogy félti a picinket, nem erőltettem, kivártam türelemmel a szülés utáni bűvös 6 hetet is, mondjuk azt már ő is nehezen viselte és már ő mászott rám (akkor utoljára) még az orvosi vizit előtt, de inkább türelemre intettem (mivel voltak komplikációk). Azzal sem volt problémám, hogy alaposan meghízott, főleg szülés után és nem is a terhesség alatt, mindig biztosítottam róla, hogy kívánatos számomra. A kapcsoltunk alatt nagyon max. háromszor mondtam nemet neki a szexre, mindig vevő voltam rá, akkor is amikor hajnalban költött fel, akkor is ha este 11-kor estem haza munkából, évekig 2 helyen dolgoztam, szarrá hajtva, agyonstresszelve, mégis mindig oda tettem magam!
Folytathatnám, de így is eleget írtam.
Húszas éveim végén elég elkeserítő belegondolni abba a hátralévő életbe, ami évi 12-24 szexet tartalmaz, főleg úgy hogy az ember fia minden este egy meztelen nő mellé fekszik be az ágyba.
Nem tudom azóta mi lett Veled, remélem javult a helyzet. Mi lassan 20 éve élünk együtt és 100-ból 95 együttlétet én kezdeményeztem ez idő alatt...kezdettől fogva. Innen tanácsolom, hogy senki ne gondolja hogy az ilyen típusú férfi esete normális. Ha 1 évig ilyet tapasztal, legyen erősebb mint én, és váljon el tőle.
Úgyis az van a háttérben hogy a férfi sose volt igazán szerelmes a nőbe, ezért-azért vette el. Idővel virtuálisan, vagy valóságosan is meg fogja csalni, szeretőt fog tartani. Higgyétek el, ne boncolgassátok az okokat, el kell hagyni ezt a férfit. Különben olyan sok szenvedésen fogtok keresztülmenni ami hazavágja az egész életeteket. Megsínyli mindenki. Gyerekek is.
Váljatok el tőle, hacsak nem súlyos beteg. Ez kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!