Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem nem szexel velem. Nincs senkije, nem kivan engem. Mas is el igy? Csak olyanoktol varok valaszt akik hasonlo cipoben jarnak.38eves vagyok van egy fel eves babank, masok altal jo csaj vagyok. Mit tegyek? Szeretjuk egymast!
Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 11:21
11/41 anonim válasza:
Szerintem ezt vele kellene megbeszélni,hogy változtasson magán vagy különben problémák lesznek.
12/41 A kérdező kommentje:
Folyamatosan errol beszelunk,en nem is tudok masrol.De legalabb oszinte volt.Szerintem sok ilyen pasi van csak nem mondja meg az igazat!
2011. szept. 30. 12:06
13/41 anonim válasza:
Én tíz éve vagyok a jelenlegi párommal,mióta teherbe esett,azóta valami megszakadt köztünk,nagyon keveset szexelünk,sokszor még az érintését sem tudom elviselni.Nincs senkim,és fogalmam sincs mi az oka ennek.34f
14/41 A kérdező kommentje:
Utolsohoz!
Gondolom Te pasi vagy!?Hogy lehet ezt kezelni?
2011. szept. 30. 12:16
15/41 anonim válasza:
Hát nehezen! Nálunk is egy éves a kicsi,nemrég vettünk lakást,most mindezt eldobni mert gond van a szexel szerintem nagy butaság lenne.Egyébként én elég gyakran kívánom a szexet,de az utobbi időben egyszerüen nem izgulok a páromra.Részben ez az ö hibálya is azt gondolom,mert anno amikor még renben voltak a dolgok,akkor ő kívánta kevesebbszer,és sokszor kaptam emiatt elutasitást,és szerintem kiszerettem belőle emiatt.Hogy mi a megoldás? Én is keresem!
16/41 A kérdező kommentje:
Es tiz eve nemtalaltal ra megoldast?Nalunk annyival ,rosszabb, a helyzet,hogy mi szeretjuk egymastDe hogy lehet birni ugy hogy kozben kivanod a szexet.En megorulok hogy tudom ott fekszik mellettem es nem lesz semmi!A gyerek mellett ez az egy dolog tudna levezetni a feszultseget...
2011. szept. 30. 13:03
17/41 anonim válasza:
le kellene szopnod őt, nem csak feküdni mellette és siránkozni hogy megint semmi! Van úgy hogy nekem nincs kedvem a sexhez, ami amúgy ritka, de ha ö akarja akkor tesz is érte, kézbe szájba veszi a dolgokat. Reggel áll neki a zászló? Akkor bukj rá, legyen 1 jó napja, nefélj este úgy megdönget elájulsz! :)
19/41 A kérdező kommentje:
Ugy latom van aki nem erti-nem vagyok prud-de a ferjem nem kivan engem szexualisan!
2011. szept. 30. 13:56
20/41 anonim válasza:
Újjításon nem gondolkoztál még? bedobni valami újat, amitől megjön az "étvágya"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!