Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem nem szexel velem. Nincs senkije, nem kivan engem. Mas is el igy? Csak olyanoktol varok valaszt akik hasonlo cipoben jarnak.38eves vagyok van egy fel eves babank, masok altal jo csaj vagyok. Mit tegyek? Szeretjuk egymast!
Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 11:21
41/41 anonim válasza:
39-es,igazad lehet. A fèrfiaknak termelődik,ami termelődik egy èleten át.Ha nem lèpnek fèlre,akkor önkielègítenek,vagyis virtuálisan lèpnek fèlre. Megalázó ès lerombolhatja a nő /ffi
önbecsülèsèt. Aki megtagadja a szexet,az tul.kèppen burkoltan irányít.Nehezen visszafordítható,főleg ahol èvek telnek el. Egy biztos,valamilyen èrzelmi törès van a háttèrben.
Itt kivètel az egèszsègügyi problèma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!