Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem nem szexel velem. Nincs senkije, nem kivan engem. Mas is el igy? Csak olyanoktol varok valaszt akik hasonlo cipoben jarnak.38eves vagyok van egy fel eves babank, masok altal jo csaj vagyok. Mit tegyek? Szeretjuk egymast!
Amúgy tapasztalatból mondom hogy nem jó ha folyton ez a téma köztetek. Attól nem lesz jobb. Csak méginkább nem lesz semmi előrelépés.
Hagyd kicsit. Ne szavakkal noszogasd hanem tettekkel. Pl ha hazajön melóból, várd egy meleg kajával, sörrel, forró fürdővel, masszással.
Többször is.
Újíts be a fehérneműk közt. Válts stílust.Újulj kicsit meg. Bele lehet fásulni a hétköznapokba, főleg úgy ha előtte a férjed nem volt egy hú de nagy lepedőakrobata. Mosolyogj, légy szexi és kívánatos.
Bilincs, anál, striptíz, dobj be minden félét. Várd otthon egy szál fehérneműben.
két válasz:
én is hasonló cipőben járok férfiként. gyerek előtt sem volt sűrű, azóta meg jó, ha havonta egyszer. (én akarnám, ő nem).
lehet, hogy nálad és nálam is ugyanaz a probléma: mondjuk a szerelem másik irányából történő elmúlásán felül.... arra a problémára gondolok, hogy a nő ilyenkor már nem feleség/élettárs, hanem anya! és sok férfi gondolja tévesen azt, hogy ha jó alaposan megdugja a gyermeke anyját, akkor attól a gyereknek baja lesz. ez nagyon nem így van. még 8 hónapos (nem veszélyeztetett) terhesen is lehet nyugodtan nem életet élni - na persze van egy két póz aminél vigyázni kell (meg ha a pasinak 28 cm-e van sem árt az óvatosság), de egyébként hajrá.
Kezdjetek el róla újra beszélni, de ne nyaggasd. Az, hogy konkrétan kezdeményezel jó ötletnek tűnik - és legalább kiderül, hogy tényleg nem valami odalent gigszer-e. Ha a kezdeményezésed ellenére nem jön össze a dolog, akkor jöhet a beszélgetés - és ha úgy érzed, hogy mellébeszél és nem valós kifogást mond, akkor ezt közöld is vele.
DE! Készülj fel, hogyha jó alaposan a mélyre ásol, akár az is kisülhet belőle, hogy tulajdonképpen ő már nem akar veletek lenni (vagy csak veled) és így riasztana el...
hát ha elötte se volt valami nagy cucc.... én lány vagyok és csak a kapcsolat elején izgat a szex gondolata.utána egyszerüen irtozom töle és persze jönnek a gondok hogy nem akarom. és folyton ez a téma és annál inkább nem akarom.
de nálam ez tuti valami lelki szarra nyulik vissza,mert nem ért semmi trauma.lehet a férjed is ilyen ritkán szexelö fajta. nekem is midnneki azt mondja huuu majd mellettem megváltozol meg teszek rola hogy legyen kedved. sose jött be.
én ajánlanék családterapeutát,szexuálpszichologust,kineziologust. ilyesmiket. de ezek csak akkor jönnek be ha akarja! ha nem akar változni,halott ügy.
Kedves 14.00
A ferjem egy nagyon oszinte ember.Akkor is megmondja ha az faj nekem.De gondolj bele.Tudod hogy nem kivan a parod,megis probalkozol?Haaaat...
14.41
:)Bocsanat,de en-feleseg-szeretnek szexelni:)
Mosolygok,de tragedia hogy mennyien vagyunk szex nelkul!!!
azt írod, hogy megmondja, hogy nem kíván és mégis próbálkozol.
Akkor a két esély egyértelmű: ha mégis megpróbálod, össze is jöhet.
ha nem, akkor biztos nem fog összejönni...
Szia! Megoldódott azóta a probléma?
:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!