Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem nem úgy reagál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem úgy reagál a babánk érkezésére, ahogy hittem, hogy fog? (Hosszú lesz, köszi,ha elolvassàtok!)

Figyelt kérdés

Nos, 5 éve kiderült, hogy elég sok egészségügyi, immunológiai problémám van, amik miatt nem tudtam teherbe esni. Fél év próbálkozás után, gyanakodni kezdtünk, bár tudom, ez nem sok idő, de a férjem aki NAGYON akart kisbabát (én akkor még nem annyira, de belementem) felvette a kapcsolatot az egyik meddőségi központtal. Innentől elkezdődtek a kivizsgálások, kiderült, hogy velem van a baj és kezdődtek az inszeminàciók, szám szerint 5db, mind sikertelen. Ekkor javasolták, hogy kezdjünk bele a lombikba, mert ennyi sikertelen inszeminàció után indokolt.

Volt 3 sikertelen beültetés, egy sikeres, de ott nagyon hamar elvetéltem és végül az ötödik beültetésem lett sikeres, pedig már egyikünk sem hitte, hogy sikerülhet. Most vagyok 24 hetes, a baba nagyon aktív, egészséges, velem is minden Rendben. Viszont a férjem azok kívül,hogy mivel veszélyeztetett terhes vagyok a lombik miatt és sok dolgot nem csinálhatok, szóval azon kívül hogy segít a háztartásban, megveszi, amit úgy megkívánok, ezeken kívül mintha nem is akarna beszélni a babáról. Ő amúgy alapból nagyon zárkózott típus. De nekem picit rosszul esik, hogy ha felhozom a témát, hogy adott nap mennyit mozog a baba, hogy nyugodtan tegye rá a kezét a hasamra, hogy ő is érezze, sosem csinálja . Nem várom el, hogy beszéljen hozzá, mert az nekem is csak ritkán megy így, hogy még a hasamban van, de az, hogy nem akarja érezni sem, hogy mozog, furcsa nekem. Alacsony a vérnyomásom, így ha front jön, sokszor nem vagyok a toppon , de már nem is mondom neki, mert "ne stresszeljem őt ezzel". Vállakozó, sok a teher rajta , ezt elfogadtam, ezért nem is panaszkodok, ha valami nem kerek.

Megvettünk minden baba cuccot, az orvosom tanácsára, mert elég nehezen mozgok,jó nagy már most a hasam, energiám meg semmi és később ez a doki szerint még rosszabb lesz. De igazából a listát én írtam, a férjem csak fizetett, azt éreztem, neki tök mindegy, hogy miből mit veszünk, legyünk túl rajta és kész.

Nem várom el, hogy este ha munkából hazaesik, még engem is pàtyolgasson, de jól esne ,ha megkérdezné, hogy mozgott -e sokat a baba,meg ilyenek.

A szülésre nem jön be, nem akar amit őszintén nem is bánok, csak valahogy az egész lombikozàs, a sok év, a terhesség, a szülés, szóval minden az én testem viselte, viseli meg és az ő élete nyilván semmit nem változott. És ha meglesz a baba ,akkor is én leszek egyértelműen vele a legtöbbet, mert hát valakinek dolgoznia is kell.

Sokszor hoztam fel a témát, miért ilyen érdektelen (nem szekàlós stílusban, vagy hisztizve próbáltam vele beszélni róla) a babával szemben, mikor igazából az elején ő akarta nagyon, hogy legyen gyerekünk, de mindig vagy terel, vagy azt mondja, én dramatizàlok túl.

Félek, hogy tényleg minden majd az én nyakamba szakad ,ha meglesz a baba, mert kétlem, hogy olyan lelkes lesz, mint mikor elkezdtük a lombikozàst és vártuk, hogy sikerüljön.

Nem tudom,miért ilyen, de nem esik jól és sajnos esélyét sem látok, hogy változzon. Nincs nője, ez tuti, nem azért ilyen. És én sem vagyok elviselhetetlen a terhesség alatt.

Nem tudom hogy leszünk így egy igazi család,ha ő így áll a dolgokhoz.

2023. nov. 1. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
58%
Mond el neki ezeket.
2023. nov. 1. 11:53
 2/66 A kérdező kommentje:
Egyes! Ezerszer elmondtam már és sajnos semmi foganatja 😔.
2023. nov. 1. 11:55
 3/66 anonim ***** válasza:
94%
Lehet,hogy a sok küzdelem után nem meri beleélni magát, nem mer kötődni a vabához, nehogy rosszul végződjön.
2023. nov. 1. 11:58
 4/66 anonim válasza:
33%

Te csak gondolod, hogy nem vagy elviselhetetlen. Folyton nyaggatod a női baromságaiddal, el kell fogadni hogy a férfiaknak más az érzelmi világuk mint egy nőnek.

Emellett gondolom az is benne van a dologban, hogy már többedik próbálkozás, és nem akarja magát beleélni, mert mi van ha… Érted.

Komolyan nem tudom mit vársz el szerencsétlen férjedtől, szerintem is túl drámázod. Esetleg ki ne hordja helyetted véletlen?

2023. nov. 1. 12:01
 5/66 anonim ***** válasza:
78%

1. Igaza van 3-asnak, 4-esnek is.

2. Szerintem elég irreális elvárás egy érzelmeit nem kimutató férfi felé, hogy a meg sem született baba mozdulatairól érdeklődjön napi szinten. Ahogy abban sem látok semmi rosszat, hogy nem érdekelte, hogy milen babaholmikat vesztek. Ettől még simán lehet jó apa, ha majd a gyerek megszületik, mint ahogy a leírás alapján férjnek is jó, hiszen gondolkodik rólad, most, hogy te sok mindent nem tudsz elintézni.

2023. nov. 1. 12:12
 6/66 anonim ***** válasza:
72%

Ne gyotord a ferjedet

Lehet, hogy retteg belul, hogy mi lesz, ha megsem jon ossze a baba, egyszeruen nem mer orulni, igy probalja meg az esetleges csalodast elkerulni.

Hidd el, amint a kisbaba megszuletik, ujra orulni fog. Ne tedd neki meg rosszabba a varakozas idejet.

Minden jot nektek, jo egeszseget!

2023. nov. 1. 12:15
 7/66 A kérdező kommentje:
Hármas! Erre is gondoltam már én is. Csak hát az én lelkemnek meg jól esne a támogatás.
2023. nov. 1. 12:17
 8/66 A kérdező kommentje:
Négyes! Ha minden várandós nő olyan lenne mint én, szerintem az apuka jelöltek össze tennék a kezüket. Egyébként nem várom el, hogy kihordja helyettem, de picit olvass utána mennyi hormon injekció kell egy stimulálàshoz, ami után jön altatásban a leszívás, aztán fájó hassal a visszaültetés ha épp nem stimuláltak túl. Aztán várni, hogy vajon sikerült -e. És utána ismét rakat hormon hogy a baba megmaradjon. És ezt egy nő tudja csak végig csinálni. A férfiak nyilván nem. Szóval nem kell bunkozni, ha amúgy azt sem tudod, mi fán terem ez az egész, mert ha tudnád, talán értenél.
2023. nov. 1. 12:21
 9/66 A kérdező kommentje:
Ötös! Hát legyen így! Hidd el, én is ebben bízom.
2023. nov. 1. 12:21
 10/66 anonim válasza:
59%

Nem értenélek akkor sem. Te vállalkoztál rá. Elhiszem hogy nem egyszerű, de akkor is a te döntésed volt.

Nem lehet hogy voltaképpen ezért, hogy ennyi mindenen keresztül kellett menned, neheztelsz a férjedre, és ezt vetíted ki most ezzel a “nem foglalkozik a rugdalózó babámmal” stb dolgokkal? Holott ő lehet ugyan az az ember aki eddig is volt, csak te vársz el tőle túl sokat, mert hát te keresztül mentél annyi mindenen, mi az hogy őt meg nem is érdekli?

2023. nov. 1. 12:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!