Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem nem úgy reagál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem úgy reagál a babánk érkezésére, ahogy hittem, hogy fog? (Hosszú lesz, köszi,ha elolvassàtok!)

Figyelt kérdés

Nos, 5 éve kiderült, hogy elég sok egészségügyi, immunológiai problémám van, amik miatt nem tudtam teherbe esni. Fél év próbálkozás után, gyanakodni kezdtünk, bár tudom, ez nem sok idő, de a férjem aki NAGYON akart kisbabát (én akkor még nem annyira, de belementem) felvette a kapcsolatot az egyik meddőségi központtal. Innentől elkezdődtek a kivizsgálások, kiderült, hogy velem van a baj és kezdődtek az inszeminàciók, szám szerint 5db, mind sikertelen. Ekkor javasolták, hogy kezdjünk bele a lombikba, mert ennyi sikertelen inszeminàció után indokolt.

Volt 3 sikertelen beültetés, egy sikeres, de ott nagyon hamar elvetéltem és végül az ötödik beültetésem lett sikeres, pedig már egyikünk sem hitte, hogy sikerülhet. Most vagyok 24 hetes, a baba nagyon aktív, egészséges, velem is minden Rendben. Viszont a férjem azok kívül,hogy mivel veszélyeztetett terhes vagyok a lombik miatt és sok dolgot nem csinálhatok, szóval azon kívül hogy segít a háztartásban, megveszi, amit úgy megkívánok, ezeken kívül mintha nem is akarna beszélni a babáról. Ő amúgy alapból nagyon zárkózott típus. De nekem picit rosszul esik, hogy ha felhozom a témát, hogy adott nap mennyit mozog a baba, hogy nyugodtan tegye rá a kezét a hasamra, hogy ő is érezze, sosem csinálja . Nem várom el, hogy beszéljen hozzá, mert az nekem is csak ritkán megy így, hogy még a hasamban van, de az, hogy nem akarja érezni sem, hogy mozog, furcsa nekem. Alacsony a vérnyomásom, így ha front jön, sokszor nem vagyok a toppon , de már nem is mondom neki, mert "ne stresszeljem őt ezzel". Vállakozó, sok a teher rajta , ezt elfogadtam, ezért nem is panaszkodok, ha valami nem kerek.

Megvettünk minden baba cuccot, az orvosom tanácsára, mert elég nehezen mozgok,jó nagy már most a hasam, energiám meg semmi és később ez a doki szerint még rosszabb lesz. De igazából a listát én írtam, a férjem csak fizetett, azt éreztem, neki tök mindegy, hogy miből mit veszünk, legyünk túl rajta és kész.

Nem várom el, hogy este ha munkából hazaesik, még engem is pàtyolgasson, de jól esne ,ha megkérdezné, hogy mozgott -e sokat a baba,meg ilyenek.

A szülésre nem jön be, nem akar amit őszintén nem is bánok, csak valahogy az egész lombikozàs, a sok év, a terhesség, a szülés, szóval minden az én testem viselte, viseli meg és az ő élete nyilván semmit nem változott. És ha meglesz a baba ,akkor is én leszek egyértelműen vele a legtöbbet, mert hát valakinek dolgoznia is kell.

Sokszor hoztam fel a témát, miért ilyen érdektelen (nem szekàlós stílusban, vagy hisztizve próbáltam vele beszélni róla) a babával szemben, mikor igazából az elején ő akarta nagyon, hogy legyen gyerekünk, de mindig vagy terel, vagy azt mondja, én dramatizàlok túl.

Félek, hogy tényleg minden majd az én nyakamba szakad ,ha meglesz a baba, mert kétlem, hogy olyan lelkes lesz, mint mikor elkezdtük a lombikozàst és vártuk, hogy sikerüljön.

Nem tudom,miért ilyen, de nem esik jól és sajnos esélyét sem látok, hogy változzon. Nincs nője, ez tuti, nem azért ilyen. És én sem vagyok elviselhetetlen a terhesség alatt.

Nem tudom hogy leszünk így egy igazi család,ha ő így áll a dolgokhoz.

2023. nov. 1. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
64%

Azt csinálod most is itt, mint amit a férjeddel. Ha nem úgy van valami, mint ahogy a fejedben a torzítások, akkor vagy a férj a hülye, aki nem érti, vagy a válaszolók. De te biztosan nem. Elárulom, egyikőtök sem az, sőt itt a válaszolók sem.

A probléma a kommunikációval és az elvárasokkal van. Ha van egy bolt, ahol csak tej, kenyér és felvágott van, ott ne akarj Gucci táskát venni.

Magyarul, ha a férjednél ennyi a reakció, ne várj többet.

2023. nov. 1. 13:13
 32/66 anonim ***** válasza:
6%

Az egészséges szexualitás két házas ember között tahóság? Mióta?

Vagy addig kell szexelni, ameddig meg nem fogan a gyerek, aztán ennyi volt?

2023. nov. 1. 13:14
 33/66 anonim ***** válasza:
9%
Nem elég, hogy dolgozik napi 12-16 órákat, még otthon is segítsen be neked, amúgy ez nagyon nagy pofátlanság a te részedről. Munka mellett még csicska is legyen az szerencsétlen pasas? Esetleg a seggedet ne törölje ki, miután végeztél a budin? Vedd már észre magad, hogy mennyire önző vagy, azt is külön elvárod, hogy foglalkozzon veled, miközben rajta élősködsz? Eltart téged, a házimunkában is segít, mi kell még?! Ne csodálkozz, ha betelik nála a pohár és megcsal, vagy elhagy téged.
2023. nov. 1. 13:17
 34/66 anonim ***** válasza:
62%

A férjem mindenben partner, de az érzelmi világa elég sivár. Amikor terhes voltam (nagyon vártuk), akkor ő nem kezdett lelkesedni meg babaholmit venni. Egy kis idegen volt a hasamban, aki veszélyeztette az életem, mert a szülésbe belehalhatok. A babához nem volt kötődése, engem szeretett és féltett. Amikor bőven a második trimeszter után megérezte először az ütést a hasamon, akkor elkapta a kezét, összerezzent és furának nevezte. Nem cukinak meg kedvesnek látta, hanem "bszki, valaki van odabent!" Nem tudott mit kezdeni vele. Ezután szerinte már hárman voltunk a hálószobában is.

A baba születése utáni percben a kezébe adták, a lánya rápislogott a kék szemével és vége volt. A kis idegen a legtökéletesebb gyerek volt a világon és mindenre kész érte.

A pasik nem úgy látják és nem is értik, mit éreztél te az elmúlt 5 évben, ő most érez és gondol, nem visszamenőleg kompenzál érte. Nem fog tudni. Hagyd pasiként megélni a babavárást, teljesen máshogy megy náluk.

2023. nov. 1. 13:26
 35/66 anonim ***** válasza:
20%

A te hibád az egész:

1) Ha nem akartál babát nem kellett volna belemenni.

2) Láttad rajta mennyire görcsösen akarja, baromira nem jó jel.

3) Elvetéltél és mégis próbálkoztatok.

4) Tudod milyen megterhelő munkája van mégis a babaprojekt folyt.

5) Tudod, hogy zárkózott és mégis meglepődsz, hogy nem úgy reagál ahogy kell.

6) Nem igaz, hogy nem vetted észre milyen érzéketlen személy és mégis elvárnád, hogy a pichad ny@lja ki.

Egyszerűen világi butaság vagy. Majd ha ugyanúgy le se szar a kicsi mellett, vagy a picinkót is akkor magadra vess!

Helyedben összepakolnék magamnak/neki azt menjen Isten hírével, mert a stressz te HP rosszul hat a kisbabára!

2023. nov. 1. 13:28
 36/66 anonim ***** válasza:
74%

Sajnálom, ha most érdektelennek vagy aká kicsit ridegnek mutatkozik a férjed, és megértem, hogy rosszulesik. De nem tudhatod, így marad-e. Igen, előfordul olyan apa, aki nagyon akarta a gyereket, de aztán le se szarja, sőt menekül előle otthonról, mert nem fun, nem pihentető, hangos, zavaró, fárasztó. De van olyan is, aki elalél a babájától, és ott akar lenni mindenben, pelenkázza, hordozza, tutujgatja. És van a kettő között is minden. Most nem tehetsz mást, mint hogy vársz, majd kiderül, mi lesz. Egyáltalán nem biztos, hogy így marad.

Nálunk én vagyok a nő, de abszolút nem kötődtem a gyerekeimhez magzatkorukban, sőt még utána is hetek kellettek. Kb. mire felvették a szemkontaktust, és kezdtek egyértelműen reagálni a környezetünkre, emberekre, rám, onnantól kezdtem csak erős kötődést érezni. Addig inkább csak féltettem őket, hogy le ne essenek a pelenkázóról, ki ne karmolják a szemüket ezek a kis fura ufóizék, akiknek a tehetetlen kis élete rám van bízva. Mindenki máshogy működik.

2023. nov. 1. 13:39
 37/66 anonim ***** válasza:
83%

A többinek meg üzenem, hogy nem az összes férfi bunkó érzéketlen paraszt.

Az én párom amikor megtudta, hogy kisbabát várunk ugyanúgy kiakadt, mint én, de azután az égvilágon mindent megtett azért, hogy jól érezzük magunkat terhesen! Amit akartam megvett, sőt szó nélkül vásárolt kaját, babaholmikat, kiságyat együtt választottuk. Az egész 9 hónapban mellettem állt. Naponta beszélt hozzá velem együtt, simogatta már akkor amikor még nem volt nagy pocim. Érdeklődött hogy mi újság. Alacsony vérnyomás mellett féltett.

Az IGAZI apa és társ melletted van, támogat, lesi minden kívánságod, kíváncsi bármiről is legyen szó!

Igen, vannak olyan férfiak, akiknek csak a baba születése után esik le, hogy gyermeke van, tud hozzá kötődni és imádja ez tény es való.

De egy zárkózott/érzéketlen senki nem fog a baba születése után megváltozni. Sajnos a gyermeke anyját szarja le, mint addig tette vagy a pirinkó is érezni fogja a szeretet/törődés hiányát...

2023. nov. 1. 13:40
 38/66 anonim ***** válasza:
0%

Miért is szarná le, mikor besegít neki, eltartja. Vagy esetleg csókoljon neki kezet-lábat? Szerintem örüljön neki, hogy ilyen rendes férje van és hagyja békén azt az embert.

2023. nov. 1. 13:45
 39/66 anonim ***** válasza:
1%
Kérdező, te egy pióca vagy. 😠
2023. nov. 1. 13:46
 40/66 anonim ***** válasza:
1%

#37 Na az ilyennek nem kell férj, sem gyerek, ha meg férfiről van szó, és ugyanilyen, akkor meg feleség, tök mindegy. Ez marhára nem egészséges amit most leírtál ide.

"Amit akartam megvett, sőt szó nélkül vásárolt kaját, babaholmikat, kiságyat együtt választottuk. Az egész 9 hónapban mellettem állt. Naponta beszélt hozzá velem együtt, simogatta már akkor amikor még nem volt nagy pocim. Érdeklődött hogy mi újság. Alacsony vérnyomás mellett féltett."

Egy férfi legyen már férfi tényleg, én sem azt mondom, hogy érzéketlen bunkó legyen, de legyen kiállása, amit leírt a #37-es az olyan mint egy langyos ember, de komolyan. Meg kell találni a középutat, lassan az is el lesz várva, hogy megszüljön a férfi, a nő meg addig dolgozik.

2023. nov. 1. 13:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!