Párom anyja meghallotta ahogy szeretkeztünk és most szégyenlem magam nem merek a szemé elé kerülni Ti hogy oldottátok meg?
Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 20:45
2/27 anonim válasza:
Szerintem csinálj úgy mintha semmi sem történt volna, ha te nem hozod fel akkor valószínűleg ők sem fogják.
3/27 anonim válasza:
Ha nem másnak a gyerekével hallott meg, akkor addig nincs nagy baj :D
4/27 anonim válasza:
Mi sehogy.Nem volt mit megoldani,mert nem kellett mit megoldani.
5/27 anonim válasza:
Van ilyen, ne foglalkozz vele, ő sem teszi, ha egy kicsit is intelligens.
6/27 anonim válasza:
Neked se kellene feszengeni.Ő is csinálta már,tudja hogy milyen az.
7/27 anonim válasza:
Én úgy oldottam meg, hogy 1, akkor szexeltem, mikor már képes voltam kezelni a helyzetet és nem tartottam vikinek, mint egy kamasz; 2, viselkedtünk, amikor nem ketten voltunk.
8/27 anonim válasza:
Honnan tudott, hogy hallotta, döngetett a falon? :D
Amúgy meg ne foglalkozz vele, ha értelmes ember, akkor ő sem fog.
9/27 anonim válasza:
Ez ilyen 14-15 évesen ciki, az alatt egyenesen büntetendő, afelett szerintem teljesen normális dolog, 18 évesen meg afelett meg a kutyát nem szabadna, hogy érdekelje (esetleg az, ha az illető minden héten mássalmeg fűvel-fával csinálja...de az más tészta)
10/27 anonim válasza:
Hány éves vagy, 14? Afölött ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!