Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom anyja meghallotta ahogy...

Párom anyja meghallotta ahogy szeretkeztünk és most szégyenlem magam nem merek a szemé elé kerülni Ti hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 20:45
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem voltunk hangosak csak nagyon át hallatszik minden teljes csendben azért ezt nem lehet csinálni
2022. jún. 29. 08:55
 22/27 anonim ***** válasza:
98%
Miért nem kapcsoltatok be egy filmet addig? :D
2022. jún. 29. 09:11
 23/27 anonim ***** válasza:
98%
Még mindig nem írtad meg, honnan tudod, hogy párod anyukája meghallotta. Visszamondta nektek? Mert akkor jó nagy bunkó.
2022. jún. 29. 10:05
 24/27 anonim ***** válasza:
97%

Szerrintem semmi szégyenkezés ne legyen benned:

- Ő is megtette/megteszi, tehát tudja, hogy mivel jár a szex

- ha ott alszol, úgysem azt gondolja, hogy kisszéket gyártotok, hanem - mivel ő is volt fiatal - pontosan tudja, mire megy ki a dolog.

- Ha fiús anya - ez jön ki az elbeszélésedből - még büszke is a kicsi fiára. :)

2022. júl. 2. 01:07
 25/27 anonim ***** válasza:
76%

23! Na ezaz, én is kíváncsi vagyok rá. Egyébként meg lehet rá célozni, hogy legközelebb hallkan legyenek, mert bár a kérdező szerint csendesen voltak, valami mégis csak volt, ha azt gondolja, meghallották!

24, te hülyeségeket írsz :D A legtöbb fiús anya pont, hogy nem büszke. A fiús anyák 90%-a ellenfelet lát a fia párjában.

2022. júl. 2. 08:04
 26/27 anonim ***** válasza:
64%

Írod:"A legtöbb fiús anya pont, hogy nem büszke. A fiús anyák 90%-a ellenfelet lát a fia párjában." Nem azt mondom, hogy a meny jelöltre büszke, hanem a "kicsi fiára". Azzal tudja kenegetni a lelkét, hogy "Lám-lám! Milyen kelendő a fiam!"

Abban igazad van, hogy valóban örök szálka egy meny, hiszen úgysem tudja olyan jól szeretni, mint az anyuka teszi. Ráadásul - rendes esetben - a meny a nyerő hosszú távon. :)

2022. júl. 9. 05:34
 27/27 anonim ***** válasza:
64%

26! Én meg arra értettem, hogy nem büszke; hanem FÉLTÉKENY a legtöbb fiús anya. És egyáltalán nem örülnek annak, ha a fiúk egy másik nővel mutatkozik, pláne, ha mást is csinál vele.

Sok esetben a menynek kéne nyerőnek lennie, de nem mindig így van. Sok pasi annyira tutyimutyi, hogy csak lesek.

2022. júl. 9. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!