Párom anyja meghallotta ahogy szeretkeztünk és most szégyenlem magam nem merek a szemé elé kerülni Ti hogy oldottátok meg?
Szerrintem semmi szégyenkezés ne legyen benned:
- Ő is megtette/megteszi, tehát tudja, hogy mivel jár a szex
- ha ott alszol, úgysem azt gondolja, hogy kisszéket gyártotok, hanem - mivel ő is volt fiatal - pontosan tudja, mire megy ki a dolog.
- Ha fiús anya - ez jön ki az elbeszélésedből - még büszke is a kicsi fiára. :)
23! Na ezaz, én is kíváncsi vagyok rá. Egyébként meg lehet rá célozni, hogy legközelebb hallkan legyenek, mert bár a kérdező szerint csendesen voltak, valami mégis csak volt, ha azt gondolja, meghallották!
24, te hülyeségeket írsz :D A legtöbb fiús anya pont, hogy nem büszke. A fiús anyák 90%-a ellenfelet lát a fia párjában.
Írod:"A legtöbb fiús anya pont, hogy nem büszke. A fiús anyák 90%-a ellenfelet lát a fia párjában." Nem azt mondom, hogy a meny jelöltre büszke, hanem a "kicsi fiára". Azzal tudja kenegetni a lelkét, hogy "Lám-lám! Milyen kelendő a fiam!"
Abban igazad van, hogy valóban örök szálka egy meny, hiszen úgysem tudja olyan jól szeretni, mint az anyuka teszi. Ráadásul - rendes esetben - a meny a nyerő hosszú távon. :)
26! Én meg arra értettem, hogy nem büszke; hanem FÉLTÉKENY a legtöbb fiús anya. És egyáltalán nem örülnek annak, ha a fiúk egy másik nővel mutatkozik, pláne, ha mást is csinál vele.
Sok esetben a menynek kéne nyerőnek lennie, de nem mindig így van. Sok pasi annyira tutyimutyi, hogy csak lesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!