Olyan lehetséges, hogy valakinek az anyja vagy az apja a testvére? Ha igen hogy?
Nem tom.
Bár én eleve Istenben hiszik szóval emiatt sem tudok erre mit mondani.
(Nem vagyok vallásos és kérlek ne pontozzatok le. Én sem szoktam azokat akik az evolúcióban hisznek)
Az evolúcióban nem hinni kell, az egy _bizonyított_ tény, tehát a valóságosságát _tudják_, nem hiszik.
(És én is hiszek Istenben, csak mint a keresztények többsége, én sem szó szerint veszem a Biblia bizonyos részeit, és elfogadom az alapvető tudományos tényeket).
Kérdező, ezt hívják elég durva vérfertőzésnek.
Közeli rokonok szaporodásánál a genetikai hibák felszínre jövetelének esélye jóval nagyobb, mint különben.
Normál esetben ezért (sem) kívánják az emberek a szexuális kapcsolatot közeli rokonnal, az, hogy egyes problémás esetekben mégis megtörténik ez, nem zárható ki teljesen egyszerűen.
@8 vagyok.
Ha arra gondolsz, hogy a megtermékenyítés folyamat miért nem gátlódik ilyen esetekben, akkor azért, mert nem lehet csak úgy, "kívülről" megkülönböztetni, hogy ez a spermium most akkor túl közeli rokonomé-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!