Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsátható, ha a randizós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátható, ha a randizós szakaszban visszajárt az exéhez és lefeküdt vele?

Figyelt kérdés
Csóknál több nem történt köztünk akkor még. Utólag jöttem rá az egészre, hogy volt amikor egy másik városban sétálgattak, szex céljából találkozgattak. Szerinte nehéz volt leszokni róla és utólag felejtésbe merült volna az egész,ha nem olvasom el az üzeneteket. Nekem akkor azt mondta, hogy nem jár hozzá...állítja, hogy kegyes hazugság volt, mert tudta, nem kezdenék vele, ha tudom, hogy még nincs túl rajta és nem akart elszalasztani. Aggódom, hogy ha a szemembe hazudott az elején, akkor hogy bízzak meg benne. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy babánk lesz...

ma 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából egyikötök sem tudja, hogy kell kapcsolatot építeni, ahogy 10 maiból 9; épp ezért nem meglepő, hogy ez egyáltalán kérdésként felmerül benned...

Visszakérdezek: van neked erkölcsöd, morálod? Ne hajtogasd, hogy van, ha nem teszel úgy - mert ez nagyon megy a mai generációnak. Ha vannak erkölcseid, akkor pontosan tudod a választ a kérdésedre.

ma 10:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

LOL :D

"Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy babánk lesz..."

akkor már mindegy, nem?

ma 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem már mindegy, ha közben gyereket vártok.
ma 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy babánk lesz..."

Túltoltad a kamut.

ma 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet, hogy a gyereket az ex csinálta, így nem feltétlenül számít.

Nekem morálisan nem fér bele amit csinál, nem érdekel, hogy "csak" az elején hazudott, nem bocsátanám meg.

ma 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Szóval már az elején átb.szott? Nem túl jó ómen... kicsit elkapkodtátok azt a gyereket!

A baba miatt kénytelen leszel nyelni egy jó nagyot és inkább azon dolgozz, hogy a jövőben rendben legyenek a dolgok.

ma 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!