Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VBetty kérdése:

Megbocsátható a pofon?

Figyelt kérdés
2ève vagyunk együtt a párommal ,neki egy nekem két gyerekem van.fèlèvet éltünk együtt azóta hol nála voltunk hol nálam.Soha nem bántott nőt,mègcsak nem is verekedett soha másokkal.Egy nyugodt türelmes szerethető emberről beszélek ,aki a gyermekeimet is nagyon szereti és engem is.3 hete rám írt a volt férjem,hogy kibèkülne.En megírtam neki,hogy a páromat szeretem és vele tudnám az életem elképzelni.A párom akkor este sokat pálinkázott,(egyébként nem szokott csak 2-3sört inni) alkalmanként.Nagyon kiakadt és nem is veszekedtünk igazából,csak bántotta hogy a férjem bèkülni akart és nekem jött lekevert 4-5pofont.Azota minden nap többször jön át bocsánatot kérni nagyon bánja és sajnálja amit tett,nem tudja mi ütött belé. Azelőtt soha nem történt ilyesmi sem a mi kapcsolatunkban se az előző kapcsolataiban.Sok stressz volt rajta alapból a munkából kifolyólag és az anyukája betegsége miatt,ez csak tett rá egy lapáttal. Nagyon szeretem és hiányzik.Tanácstalan vagyok,hogy mit tegyek.

okt. 29. 13:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
87%
Nem normális akárhogy nézzük. Már az sem, hogy iszik.
okt. 29. 13:35
 2/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem megbocsátható. Ne legyél madár, hogy visszafogadod.
okt. 29. 13:37
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
okt. 29. 13:55
 4/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem megbocsátható. Ez egy agresszív senki és ha kicsit is érdekel a saját és a gyermekeid biztonsága, többet a közelébe sem mész.
okt. 29. 13:59
 5/27 anonim ***** válasza:
88%

A férjed akart bekulni és téged pofoz? És nem "pofon", hanem pofonok.

Akkor lehet valaki igazi énjét megismerni, amikor nyomás alatt van.

Együttélés után miert költöztek szét?

6/27 anonim ***** válasza:
90%
Tehát nem csak indulatkezelési problémái vannak, de még alkoholizál is, és igazából azért pofozott fel, mert az exférjedre haragudott. Vagy ha úgy tetszik, azért pofozott fel, mert te kiálltál mellette. Ezek után hülye vagy, ha ennek az agresszív baromnak adsz még egy esélyt.
 7/27 anonim ***** válasza:
90%

Jézus... Eszedbe ne jusson visszafogadni. Bocs, de nem egy pofont kaptál, hanem nekiállt ütlegelni, ráadásul tulajdonképpen ok nélkül. Az nem ok, hogy neki stresszes a munkája, rád meg rád írt az exed amiről nem hazudtál neki.

Egy ilyen heves reakció után azt is nehezen hiszem, hogy ez most történt meg vele először. Pláne, hogy iszákos.

Értem, hogy nehéz neked 2 gyerekkel párt találni, de vannak még nem alkesz pasik. Ha meg nincsenek, akkor sem hiszem, hogy rosszabb egyedül, mint minden nap úgy lenni valakivel, hogy vajon mikor kapod a következőt. Persze ezt neked kell eldönteni.

okt. 29. 14:00
 8/27 anonim ***** válasza:
46%
Valószínűleg az alkohol hozta ki meg a stressz meg a volt pároddal való történés, mert van akiből az alkohol az erőszakosabb énjét, van akiből meg a bátrabb énjét hozza ki. Én nem tűrném el neki, hogy egy ujjal is bántalmazzon. Nagyon talán adnék még egy esélyt, ha leszokna, de szerintem nincs az az indok, amiért bántalmazni kéne a másikat.
okt. 29. 14:02
 9/27 anonim ***** válasza:
90%
Nem!
okt. 29. 14:07
 10/27 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon nem.
okt. 29. 14:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!