Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak , ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak , ha a párom pár havonta mindig kitalàl valami indokot ,hogy miért akar szakítani utána pár hét múlva meg jönni sírva hogy béküljünk ki?

Figyelt kérdés
Szeretem őt mert nőként bánik velem, szeret. De nagyon féltékeny és az a rögeszméje,hogy én megcsalom de inkább az hogy nem is akarok vele lenni igazán mert nem költöztem vele még össze. Azt gondolja, nem is akarom őt komolyan. De utána megint jó lesz vele minden. De kezdek belefáradni hogy egyszer össze veszünk aztán kibékülünk.

tegnapelőtt 06:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Ideggyenge.

Még jóhogy nem lehet vele igy összeköltözni ez nem lenne élet, ha havonta dobna ki.

tegnapelőtt 06:09
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Azért féltékeny mert nem éltek együtt.
tegnapelőtt 06:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
te vagy az aki ennek ellenére hallani sem akar a szakításról, és h miért vagy vele?
tegnapelőtt 06:21
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

#2 furcsa, az én pasijaim nem volta féltékenyek összeköltözés előtt sem. Főleg nem annyira, hogy emiatt párhavonta szakítani akarjanak. Ne mentegesd, a fickó nem teljesen komplett. Vagy ennyire lent van az önbizalma, vagy, ami szerintem valószínűbb, magából indul ki, és ő minden szabad percét azzal tölti, hogy hűtlen legyen valamilyen módon.

Amúgy szerintem ezt engedd el. Magadnak teszel szívességet, ha a következő összeveszés/szakítás után már nem fogadod vissza. Meg egyébként ő is jól jár, ha megtanulja, hogy ezt nem lehet következmények nélkül játszani. Ha kicsit is becsülöd magad, akkor nem hagyod, hogy így felrakjon a polcra, (amíg felteszem összejön valaki mással egy kis időre, hogy "becsületes" legyen- túl sok hasonlót láttam, hogy ne rögtön ez jusson eszembe) majd megint levegyen, amikor neki kényelmes. Addig, amíg kényelmes.

tegnapelőtt 06:25
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
A gyerekek nem költöznek össze. Ott evidens a megcsalás is akkor már. Ezért van a féltékenység is. Mi a fenéről beszéltek itt? Gyerekek. A felnőttek együtt élnek. Ha van féltékenység akkor ok is van amiért. Pl több kedvességet lát más irányába, a lesztojom mi mi van a másikkal szindróma miatt lehet féltékeny.
tegnapelőtt 06:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem költöznék össze valakivel, aki féltékenykedik a semmire. Nem azért féltékeny, mert nem költöztetek össze, hanem mert eleve egy kontrollmániás barom, aki így nem tudja minden pillanatodat monitorozni, ha összeköltöznétek, akkor az lenne, hogy állandóan azt lesné, ki írogat neked a mobilon, miért mész le szép ruhában a boltba, bejön a pénztáros, mi, minek sminkelsz a munkahelyre, biztos a kollégáddal dugtok, meg ilyesmi.
tegnapelőtt 06:35
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Önbizalomhiány, éretlen személyiség. A saját tehetetlenségét rajtad vezeti le. Menekülj!!! Nem szeret téged! N
tegnapelőtt 06:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem zárd le a kapcsolatot és ne adj új esélyt. Tönkre fogsz menni idegileg!
tegnapelőtt 07:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy idióta. Ba*d rá az ajtót, tiltsd le mindenhonnan.
tegnapelőtt 07:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemlitek egymást. Ha minden ilyen alkalom után visszafogadod, akkor minek teszek fel a kérdést egyáltalán? Úgyis vele maradsz, mert igényed van a drámára.
tegnapelőtt 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!