Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a frissen érettségizett, fiatalabb barátnõtök egyetemre menne 200 kilométerre, akkor a szakítani kell, utána menni, vagy 3-4 évig távkapcsolatban élni?
Nem a nőket nézem le te okos gyerek, de látom már most bevagy szarva.
Azt mondom hogy lesz olyan srác, aki jobban fogja érdekelni mint te.
Vagy te vagy túl naív...
Amúgy ez eléggé tré dolog, a távkapcsolat cefet egy állapot, de ez miatt szakítani meg olyan...gyáva húzás.
Én hagynám, az utazás, a bizonytalanság, az idő...a kevés együtt töltött idő, a hiány/a túl sok stresszel járna.
És nem elhanyagolható az sem, hogy mindig könnyebb egy olyan karjaiba rohanni, aki épp ott van és mindig van egy gyökér kcsög, aki kihasználja a pillanatnyi gyengeségét és becserkészi.
Ha diplomás vagy, akkor megpróbálhatsz utánamenni, de amúgy ez szerintem is bukta.
Millió ilyet láttam már.
Én anno amellett döntöttem, hogy próbáljuk meg a távkapcsolatot. Amilyen gyakran csak tudtam, hazalátogattam hozzá, ő egyszer sem jött, mert mindig "dolgozott". Mint kiderült, az #1 válaszolóhoz hasonló nézeteket vallott, így megelőző csapásként kb az egyetem első napjától kezdve már másik barátnőt talált magának (mindeközben én minden egyetemi ismerkedős buliból kimaradtam, mert nem akartam, hogy féltékeny legyen vagy hogy oka legyen féltékenynek lenni, és csak igazi jókislány módjára minden este ott ültem a gépem előtt és vártam, hogy mikor lesz online). 3 hónapig húztuk a dolgot, mire megtudtam.
Tudom, hogy nem mindenki olyan, mint az exem, és azt is tudom, hogy nem mindenki olyan, mint én. De szerintem ilyen fiatalon, főleg ilyen nagy váltás előtt, amit az egyetem, a költözés jelent, felesleges távkapcsolatokba bonyolódni. Ha van lehetőséged, én utána mennék amint tudok, ha nincs, akkor viszont ennek amúgy sincs jövője, mert a legtöbben ott ragadnak, ahol az egyetemet elvégezték- ott szereznek új barátokat, ismerősi kört, kapcsolati hálót, munkát, stb, a statisztikák szerint nagyon kicsi az esélye, hogy tartósan hazaköltözzön. Szóval ha te nem tudsz oda menni, akkor amúgy sincs értelme folytatni a dolgot, egy távkapcsolatnak is akkor van létjogosultsága, ha idővel (optimális esetben belátható idővel) megszűnik a táv-jellege és egy helyen élhettek.
Távkapcsolat nem fog működni! Teljesen mind1, hogy bomba nőd van vagy átlagos, valaki mindig lessz aki hajtani fog rá! Egy idő után úgyis beadja a derekát először csak egy kv-ra aztán egy ebédre és szépen alakul ki az új kapcsolata.. ezek után már csak azon kapod majd magad, hogy felhív és elmondja, hogy “ez a távkapcsolat nem működik és szakítani szeretnék”, arról úgysem fogsz tudni, hogy már van valakije. Eközben te meg hűségesen várod keresed mindig és majd csak a kifogásokat fogod kapni, hogy miért is nem ér rá pontosan..
Ha utánna mész akkor meg egy jó állás kell, hogy fizesd az albit meg minden velejáróját na meg élni is tudjatok! A mai nőkben nem lehet megbízni!
Alapvető dolog, hogy támogatom a szerelmemet a céljai elérésében. Főleg, ha amikor összejöttem vele, tisztában voltam vele, hogy rá még vár egy egyetem.
A legendákkal ellentétben pedig az egyetemek nem egy másik galaxisban vannak, ahová csak évente egyszer juthat el az ember, akkor is csak fél napra. A hétvégéket együtt lehet tölteni. Sőt, nem olyan ritka, hogy már csütörtök délután sincsenek órák. 7 napból 3 ilyenkor szabad. Nekem két ilyen félévem is volt, sőt, a legutolsó félévemen a kedd és a péntek is szabad volt. Aztán ott van a vizsgaidőszak. Oké, hogy akkor a vizsgára való felkészülés az elsődleges, de az egyetem arról is szól, hogy megtnauljunk gazdálkodni az időnkkel. Nem is túl eredményes, amikor valaki napi 18 órát tanul. Mellette kell, hogy jusson idő a szórakozásra, és ha van, párkapcsolatra is. A vizsgaidőszak meg félévente kb. egy hónap. Én volt, hogy másfél héttel a vége előtt már letudtam a vizsgáimat, a hátralevő időben meg csak henyélhettem.
#8 pedig egyszerűen hülyeségeket beszél. Igen, vannak olyanok, akik egy hetet sem bírnak ki pénisz nélkül. Meg olyanok is vannak, akármennyire is meglepő, akiknek jelent valamit a szerelem és a hűség. Ezért kell egy érett, bizalmas kapcsolatot kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!